bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til runde 5 – Bundesliga Manager efterår 2022: Tillid til Augsburg

Optakt til runde 5 – Bundesliga Manager efterår 2022: Tillid til Augsburg

Manager, holdet.dk

Efter en runde på det jævne, hvor jeg må konstatere, at jeg havde alt for lidt af både Union Berlin og Frimpong på mit hold. Mindst en af delene får jeg gjort noget ved, før runde 5 fløjtes i gang.
Bayern skuffede mig ved kun at få 1-1 hjemme mod Gladbach, men mon ikke det kommer til at gå ud over Union, der tager imod favoritterne i, hvad der pludselig er en kamp om førstepladsen. Jeg beholder dog Sheraldo Becker, da han med sin speed sagtens kan score det mål, der giver ham overskud i spillet.
Runden er svær, så jeg bruger Augsburg som ”stepping stone”. Alle tre skal sælges inden næste runde, men er billige og har en god kamp, så det giver en del plads i budgettet.

Mine handler:

Kilian Sidillia (2,9 mio) Freiburg ud – Jeremie Frimpong (3,9 mio) Leverkusen ud
Jeg tror, at Leverkusen for alvor kom i gang med den flotte sejr i Mainz. Det kan virke både letkøbt og lige sent nok at købe en forsvarer, der nettede to gange i sidste runde, men Frimpong spiller noget, der ligner højre wing for ”Die Werkself” og tager rigtig mange fine løb ind i feltet. Jeg skal i hvert fald med på det tog.

Ritsu Doan (3,8 mio) Freiburg ud – Ruben Vargas (3 mio) Augsburg ind
Vargas startede som angriber mod Hoffenheim, og meget tyder på, at han får chancen igen imod et af ligaens svageste hold. Hertha er et af de hold, som Augsburg skal slå, hvis de vil overleve i Bundesligaen. Det tror jeg, de gør, og Vargas må meget gerne hjælpe til.

Serge Gnabry (8,1 mio) Bayern ud – Emir Demirovic (3,7 mio) Augsburg ind
Købet af Gnabry inden sidste runde skulle vise sig at være et impulskøb af den slags, der desværre ikke kan byttes. Der er meget tvivl, om han starter inde mod Union og med Berlinernes fine form, kan man jo næsten komme i tvivl, om  vinder her. Uanset hvad så er det for dyr en spiller at have stående med de forbehold. I stedet kigger jeg igen en anelse mod nordvest. Demirovic har både scoret og assisteret tidligere. Det fortsætter han med mod Hertha.

Dennis Geiger (2,9 mio) Hoffenheim ud – Niclas Füllkrug (4,4 mio) Werder ind
Geiger var en overgangsfigur og hvilken en. Han scorede kampens enlige mål, da Hoffenheim slog Augsburg med 1-0 og så ryger han af. Werder spillede egentlig godt mod Frankfurt og nu møder de Bochum, som jeg umiddelbart er i samme (mangel på) klasse, som Hertha. Füllkrug er Werders topscorer og faste straffesparkskytte. Købet er en no-brainer for mig, især når man tænker på, at Bremen i næste runde tager imod Augsburg.

Mit anførervalg
Selv om han skuffede sidst, så får Sadio Mané lov til at fortsætte med bindet på armen. De store spillere slår til i de store kampe, og her er der tale om begge dele.

 

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 10 – Wind Of Change
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 9 i Bundes Manager – ”Tief im Westen…”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 8 i Bundes Manager: Hep, hep, Heidenheim og No til Jess