bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Anthony Jung på vej til Werder Bremen

Anthony Jung på vej til Werder Bremen

Werder Bremen er i færd med at forstærke truppen frem mod sæsonstarten i 2. Bundesliga, og en af de spillere der kommer til, er den snart forhenværende Brøndby-spiller Anthony Jung.

Der var mange Brøndby fans, der håbede på, at Anthony Jung ville forlænge kontrakten med Brøndby, men nu ser det i stedet ud som om, at han skifter til Werder Bremen i den næstbedste tyske række. Anthony Jung er netop nu til lægetjek i Bremen, og det forventes derfor at kan blive offentliggjort inden længe på en fri transfer.

Anthony Jung nåede 145 kampe for Brøndby, hvor det blev til 14 oplæg og 4 scoringer for de blå-gule, som han altså var med til at føre til det danske mesterskab i denne sæson. Jung har en fortid i RB Leipzig, hvor han spillede frem til 2017, inden han altså skiftede til Brøndby. I Leipzig var han med til at føre østtyskerne til oprykning i 205/16-sæsonen, og nu håber de ganske givet i Bremen, at han med sin erfaring og kvalitet også kan være med til at sikre en hurtig tilbagevenden til Bundesligaen, efter de skuffende røg ud af Bundesligaen i denne sæson. Udover RB Leipzig har Anthony Jung også repræsenteret Ingolstadt, som han var lejet ud til i 16/17 sæsonen.

Hos Werder Bremen kommer han til at spille under Marcus Anfang, der er ny træner i klubben, efter de fyrede Florian Kohfeldt inden sidste spilledag.

Anthony Jung bliver den første tilgang for nordtyskerne, der efter nedrykningen til 2. Bundesliga har sagt farvel til Davie Selke, Niklas Moisander og Theodor Gebre Selassie.

Foto: Brondby.com

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt, Kampprogram for Bundesligaen 2024/25
Optakt: Borussia Dortmund – Werder Bremen: Dortmund jagter førstepladsen 
Werder Bremen, Jens Stage, Niclas Füllkrug
Sæsonoptakt: SV Werder Bremen – med eller uden Füllkrug?
Werder Bremen, Jens Stage, Niclas Füllkrug
Højdepunkter: VfB Stuttgart – Werder Bremen 0-2: Se Jens Stage score sit første mål for Werder