bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – Uge 27

Rundens hold i Bundesligaen – Uge 27

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Oliver Baumann (TSG Hoffeinheim):
At holde nullet mod FC Bayern München er en bedrift i sig selv, og det var lige, hvad Hoffenheim og Baumann gjorde. Tyskeren overstrålede klart Sven Ulreich i den anden ende, da han stod ganske sublimt.

Abwehr:
Wendell (Bayer 04 Leverkusen):
Brasilianeren brugte sin fart rigtig godt i kampen mod Darmstadt, hvor han var sikker i det defensive arbejde, og så var han rigtig farlig på overlap. Hans afleveringer blev også leveret med stor kvalitet, og så tabte han rigtig få af sine dueller.

Willi Orban (Red Bull Leipzig):
Anføren fra ”Die Roten Bullen” spillede en solid kamp i Leipzigs 3-1 sejr over Mainz. Han var sikker i sine tacklinger, og Orban stod hele tiden i vejen for mulige Mainz chancer. Onsdag var han også rigtig god med bolden, og han var ikke bange for at tage ansvar, uanset om det var en duel eller det holde på bolden i en presset situation.

Frederik Sørensen (FC Köln):
Det er altid rart at have danskere på rundens hold, og Frederiks Sørensen har i den grad fortjent pladsen i denne uges midterforsvar. Han var suveræn i sit forsvarsspil, hvor han stod i vejen for det meste, og så lavede han meget få fejl i kampen mod Frankfurt.

Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach):
Gladbachs nummer 30 spillede sammen med resten af Gladbachs bagkæde en rigtig god kamp, hvor de stort set holdte de uskarpe Berlin-angribere fra chancer. Elvedi var flere gange involveret i nogle gode defensive aktioner, og han opsnappede også et par optræk til chancer. Hans fejlniveau var rigtig lavt, og i duelspillet var den 188 cm højre back klart overlegen.

Mittelfeld:
Shinji Kagawa (Borussia Dortmund):
Japaneren spillede en fuldstændig fremragende kamp mod HSV, hvor han havde et hav af chancegivende afleveringer. Kagawa stoppede ikke efter sin scoring, for så leverede han da også lige en god assist til holdkammeraten Aubameyang. Han var konstant farlig, og spiller lige nu noget af det bedste, han har gjort for BVB under Tuchel.

Almong Cohen (FC Ingolstadt):
Én af de bedste kampe rigtig længe fra Cochen, da han blev dobbeltmålscorer for Ingolstadt mod Augsburg. Han var sikker i sin boldomgang, sikker i duellerne, og så var han ikke bange for at trykke af, hvilket gav pote onsdag aften. Han var her der og alle vejene, og han bidrog ekstrem meget i det fremadrettede spil.

László Bénes (Boruissa Mönchengladbach):
Slovakken spillede en rigtig god kamp og modsat de to angribere fra hans hold Gladbach, så formåede Bénes at score på sine chancer. Han lavede et flot langskudsmål, da han slet ikke blev dækket op, og så sparkede han Gladbach på 1-0.

Theodor Gebre (Werder Bremen):
Tjekken var en konstant trussel for Schalkes forsvar, og så bød han også ind med et mål. Han kom højst på et indlæg, hvor han viste, hvilken god fysik han også har. En rigtig flot kamp fra Bremens nummer 23, som altså gjorde ham fortjent til en plads på rundens hold.

Sturm:
Max Kruse (Werder Bremen):
Werder Bremen hentede deres sjette sejr i de seneste syv kampe, og det var ike mindst takket være Kruse. Angriberen er for alvor kommet op i omdrejninger efter et skadesplaget efterår. Tirsdag aften var han igen på pletten. Først scorede han selv på straffe, og kort tid efter lagde han op tl Eggesteins 3-0 scoring.

Kevin Volland (Bayer 04 Leverkusen):
En sublim kamp fra tyskeren, som bød ind med både mål og assist. Han gjorde stort set alt rigtigt, og Volland havde en stor andel i Leverkusens sejr over Darmstadt. Volland lavede heller ikke ret mange fejlafleveringer, og så lavede han et rigtig godt mål.

Trainer:
Alexander Nouri (Werder Bremen):
På kort tid er nordtyskerne gået fra at være nedrykningskandidat til nu at ligge i midten af tabellen. I kampen mod Schalke var det ellers ikke Bremen, som var favoritter, men Nouri fik lagt den helt rigtige taktik, og derfor snuppede han og Werder Bremen er klar 3-0 sejr. Stor ros til Nouri for at have vendt en masse nederlag til en fremragende stime på kort tid.

You may also like
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg? 
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München 
Øl, stadionplatte, promillegrænse
Bundesligaen indfører en promillegrænse for den kommende sæson