bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Weekendens kampe på Bulibold

Der er Revierderby, danskerduel og et genfødt HSV-mandskab på menuen, når vi i weekenden viser tre kampe direkte fra Bundesligaen.

Det kan godt være, at Bayern er løbet med mesterskabet igen, igen, men det betyder bestemt ikke, at der ikke er noget at spille om i resten af sæsonen.

Lørdag klokken 15:30 tager Hoffenheim hjemme mod HSV i et opgør, hvor Nagelsmanns tropper med en sejr kan spille sig ind i kampen om Champions League billetter. I den anden ende af tabellen finder vi HSV, der med en forrygende sejr over Schalke i sidste runde måske ånder håb efter alt og alle havde dømt dinoen ude. Skal det håb holdes i live, kræver det point, og gerne tre af slagsen, i en kamp, der sagtens kan blive både målrig og dramatisk.

Målrigt og dramatisk var det så sandelig også, sidst Schalke og Dortmund mødtes i Revierderbyet. 4-4 blev det ved den lejlighed, efter Dortmund ellers var foran 4-0 ved pausen i en af Bundesligaens mest vanvittige kampe nogensinde. Helt så forrygende en forestilling kan vi ikke garantere søndag eftermiddag, men med en direkte kamp om andepladsen mellem de to ærkerivaler, skal du selvfølgelig tune ind på Bulibold klokken 15:30 hvor vi streamer derbyet.

Og når du så er færdig med derbyet, er der bestemt ingen grund til at tune væk. Vi viser nemlig også kampen mellem Werder Bremen og RB Leipzig klokken 18:00, hvor Thomas Delaney og Yussuf Poulsen skal op i mod hinaden. RB leipzig fik ørene gevaldigt i maskinen i sidste runde, da Leverkusen ydmygede dem med 4-1, mens Werder Bremen med tre point måske kan holde et spinkelt liv i håbet om europæiske pladser.

Vores sendeplan for weekenden er altså som følger:

Lørdag:
15:30 TSG Hoffenheim – Hamburger SV

Søndag:
15:30 FC Schalke 04 – Borussia Dortmund

18:00 Werder Bremen – RB Leipzig

Du kan se alle tre kampe lige her, det er helt gratis og kræver ingen registrering.

Og har du lyst, så har vi også højdepunkter fra samtlige kampe lige her

foto: www.Bundesliga.com

Relateret
You may also like
Optakt og spiltips: Borussia Dortmund – Gladbach
PODCAST: Revierderby og Tysklands største talenter
Optakt og spiltips: FC Schalke 04 – Borussia Dortmund
Optakt og spiltips: Borussia Dortmund – FC Bayern München