bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Hoffenheim-Hamburger SV

Optakt: Hoffenheim-Hamburger SV

Hoffenheim kæmper for de europæiske pladser og skal have point for at følge med, mens gæsterne fra HSV efter sidste rundes sejr pludselig øjner mulighed for overlevelse.

Kampfakta:

Spillested: Wirsol Rhein-Neckar-Arena

Spilletidspunkt: Søndag klokken 15:30

Dommer: Osmers

TV: Bulibold.dk

 

Holdnyt

SG Hoffenheim

Hoffenheim befinder sig stadigvæk i kampen om at skulle spille europæisk næste år. De har tre point op til RB Leipzig og Frankfurt på en delt 5. plads. Hoffenheim er ubesejret siden februar måned, og unge Julian Nagelsmann sigter igen efter europæiske fodbold i næste sæson.

Stærke præstationer på udebane er også blevet fulgt op på hjemmebane. Et uafgjort resultat mod Gladbach blev fulgt af en storsejr på hele 6-0 over Köln, og så et uafgjort resultat på 1-1 mod Frankfurt i seneste kamp.

De to seneste kampe mod Hamburger SV har dog ikke gået Hoffenheims vej, da begge er blevet tabt med henholdsvis 2-1 og 3-0. Det kan give panderynker for Nagelsmann, men hvis Hoffenheim skal gøre sig fortjent til at spille europæisk fodbold næste sæson, så skal de slå Hamburger SV på hjemmebane.

Geiger er fortsat ude med skade, og Hoffenheim må også undvære Mark Uth, der sidder over med karantæne efter han indkasserede sit femte gule kort i sidste runde. Vogt har været plaget af sygdom op til kampen, og bliver han ikke klar, kan enten Nordtveit eller Posch overtage hans plads. Szalai er et alternativ til pladsen i front, hvis Nagelsmann vælger at spille med tre på toppen for at lægge pres på gæsterne.
Hamburger SV

Hvis det skal være for Hamburger SV, så kræver det som minimum point ude mod Hoffenheim. Og gerne tre af slagsen En højst overraskende sejr hjemme i mod Schalke 04 gør, at fans og spillere fortsat kan tillade sig at tro på overlevelse for den tyske traditionsklub. Der er i skrivende stund fem point op til Mainz og syv point op til Wolfsburg på henholdsvis 16. og 17. pladsen.

Det må være 16. pladsen, som Hamburger SV skal sigte efter i første ombæring. Skal de få den play-off givende plads, så venter der to vigtige kampe efter denne kamp mod henholdsvis Freiburg og Wolfsburg, så selvom det fortsat ser dystert ud, så har de stadig muligheden for at lave endnu et storslået comeback

Sejren over Schalke 04 har givet nyt håb i det nordtyske, og vi forventer at se et HSV-mandskab, der kommer til at kæmpe for hver en bold. Titz må dog se bort fra en af de spillere, der normalt er garant for en god fight, da Papadopoulos er ude med karantæne efter at have indkasseret hele ti gule kort i sæsonen. Til gengæld er Jung tilbage efter endt karantæne, og han glider formentlig ind og erstatter grækeren i midterforsvaret.

Ito har ikke trænet alverden i ugens løb, men de sidste meldinger er, at han bliver klar til lørdagens brag.

Karantæner:

Hoffenheim: Mark Uth

Hamburger SV: Kyriakos Papadopoulos

 

Bud på startopstillinger:

Hoffenheim: Baumann – Akpoguma, Vogt, B. Huebner – Kaderabek, N. Schulz – Grillitsch – Demirbay, Rupp – Kramaric, Gnabry

Hamburger SV: Pollersbeck – G. Sakai, Jung, Van Drongelen, Douglas Santos – Steinmann – Kostic, Holtby, Waldschmidt, Ito – Hunt.

 

Vidste du, at…:

den sidste kamp, som HSV havde vundet, inden de vandt over Schalke 04. var imod netop Hoffenheim?

 

Dom:

Havde denne optakt været skrevet med et nederlag til HSV i sidste kamp mod Schalke 04, så havde dommen ikke været den samme. Vi tror på, at HSV får point mod Hoffenheim. Motivationen og troen på egne evner er tilbage, og vi tror på, at kampen ender uafgjort og at slutresultatet bliver 1-1.


Du kan streame kampen Hoffenheim – Hamburger SV helt gratis her på siden