bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Ugens duel – Laurent Jans (SC Paderborn 07) mod Ludwig Augustinsson (Werder Bremen)

Ugens duel – Laurent Jans (SC Paderborn 07) mod Ludwig Augustinsson (Werder Bremen)

SC Paderborn 07 og Werder Bremen har kniven for struben, når bundopgøret sparkes i gang på lørdag, hvor tre point er vitale for klubbernes eksistens i den bedste tyske række. Hvis begge spillere starter inde, kan duellen mellem Laurent Jans og Ludwig Augustinsson blive afgørende for, hvilket hold der spiller i Bundesligaen næste sæson.

Werder Bremens træner Florian Kohfeldt skal have den rigtige taktik på plads, hvis Werder Bremen skal have ramt på SC Paderborn. Spillere som Davy Klaassen, Leonardo Bittencourt og Niklas Moisander får alle en stor betydning, men svenske Ludwig Augustinsson kan blive den vigtigste af dem alle i kampen.

SC Paderborn har store problemer med at forsvare sig imod hold, der angriber langs kanterne og forsøger at nå til baglinjen. Det ville derfor være en mulighed for Werder Bremen at fokusere på dette, og her får svenskeren en vigtig rolle.

Ludwig Augustinsson er atter tilbage på det nedrykningstruede mandskab, og hvis han formår at komme over venstrekanten, kan det skabe flere chancer til Werder Bremen. Grundet en lang skadesperiode, er det dog kun blevet til 10 kampe i Bundesligaen denne sæson, men svenskeren er Florian Kohfeldts mest offensive back, og det skal udnyttes i lørdagens kamp.

En offensiv indstillet Ludwig Augustinsson kan gøre ondt på SC Paderborns defensiv, og det ser ud til, at det bliver Laurent Jans, som Augustinsson skal stå over for. Højrebacken fra SC Paderborn har ikke de store offensive kvaliteter, så Jans´ fokus kommer udelukkende til at bestå af at forsvare sit område. Dette har også været tilfældet de seneste kampe, hvor han sjældent har forladt sin egen banehalvdel.

Ved at se nærmere på Laurent Jans´ statistik, har han i denne sæson kun haft succes med sine tacklinger 36 gange. Bolderobringer har heller ikke været Jans´ store force, hvor han har et gennemsnit på 0.9 bolderobringer per. kamp.

Det lover godt for Ludwig Augustinsson, men svenskeren har længe siddet ude med en skade, og hans statistisk er derfor heller ikke imponerende. I de 10 kampe han har spillet, har 14 af hans indlæg ramt en medspiller, og det er kun blevet til en enkelt assist.

Det er ikke en statistik, som burde skræmme Laurent Jans, men Augustinsson har tidligere vist, hvor dygtig han er offensivt. Jans skal ikke blot holde øje med Ludwig Augustinsson, men også passe på bolde i bagrummet, og derfor kan samspillet mellem Augustinsson og Davy Klaassen medføre, at Jans får en lang dag på kontoret

Det er tilværelsen i Bundesligaen, som er på spil, når SC Paderborn 07 og Werder Bremen mødes lørdag. Begge hold har brug for tre point, og kampen mellem Ludwig Augustinsson og Laurent Jans kan få en stor betydning for, hvem der kan bevare håbet om endnu en sæson i den tyske bedste række.

Ugens duel:

Statistik i Bundesligaen 2019/2020:

Laurent Jans:

Kampe: 19.

Clean sheets: 3.

Tacklinger vundet: 36 af 58 tacklinger.

Dueller vundet: 51.6 % af 287 dueller.

 

Ludwig Augustinsson:

Kampe: 10.

Assist: 1.

Succesfulde afleveringer: 76.4% af 301 afleveringer.

Dueller vundet: 55.4 % af 204 dueller.

 

Få spiltips til samtlige kampe i Bundesligaen hos SpilXperten

 

Foto: www.werder.de og scp07.de

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Werder Bremen: Dortmund jagter førstepladsen 
Werder Bremen, Jens Stage, Niclas Füllkrug
Sæsonoptakt: SV Werder Bremen – med eller uden Füllkrug?
Werder Bremen, Jens Stage, Niclas Füllkrug
Højdepunkter: VfB Stuttgart – Werder Bremen 0-2: Se Jens Stage score sit første mål for Werder