bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Transferupdate: Hvilke spillere køber og sælger de tyske klubber?

Transfervinduet lukker aften klokken 18.00 for de tyske klubber, og vi opdaterer dagen igennem fra det tyske med seneste nyt. Får Bayern München en højreback, skal Jadon Sancho til Manchester United, er der flere penge at gøre med i RB Leipzig, er Jacob Bruun Larsen virkelig på vej til FCK, og hvad sker der i 2. Bundesliga?

Bekræftet

Matteo Guendouzi fra Arsenal til Hertha BSC
Berlinerne har allerede fundet erstatningen for Arne Meier, og det bliver Arsenals franske U21 landsholdsspiller Matteo Guendouzi, der kommer til på en 1-årig lejeaftale uden købsoption.

Frederik Winther til Augsburg, men udlejes til Lyngby
Den 19-årige danske forsvarsspiller Frederik Winther, har fået en kontrakt frem til 2025. Augsburg betaler omtrent 1 million euro i følge kicker, men Winter udlejes tilbage til Lyngby, inden han efterplanen tager til Augsburg fra den kommende sæson af.

Bouna Sarr til Bayern München
Den 28-årige højre back fra Marseille er landet i det tyske, og hvor han har underskrevet en aftale, der løber frem til 2024.

Luca Pfeiffer til FC Midtjylland 
FC Midtjylland skal betale 1,5 millioner euro for den stærke angriber fra Würzburger Kickers, der nu skifter fodbold i 2. Bundesliga ud med Champions League og de danske mestre.

Justin Kluivert fra Roma til RB Leipzig
Østtyskerne har længe jagtet en angriber, og efter at have misset Patrik Schick og Milot Rashica, har de nu igen vendt blikket mod Roma og Justin Kulivert, der har en fortid i Ajax. Hollænderen kommer til på en lejekontrakt.

Milot Rashica bliver i Werder Bremen
Werder Bremens offensive es har været rygtet væk det meste af sommeren. RB Leipzig var favoritter i begyndelsen af transfervinduet, men Leverkusen forsøgte til det sidste at løbe med målfarlige angriber, men de to klubber kunne ikke blive enige om en pris, oplyser Rudi Völler.

Panagiotis Retsos fra Leverkusen til St Etienne
Den 22-årige græske forsvarsspiller har haft svært ved at etablere sig hos die Werkself, og derfor tager han nu et år på leje i det franske hos St Etienne, der også har sikret sig en købsoption.

Omar Alderete til Hertha BSC, Karim Rekik til Sevilla
Berlinerne har travlt i dette transfervindue. Karim Rekik er skiftet til Sevilla for en pris på 4 millioner euro, og som hans afløser er valget faldet på Omar Alderete, der kommer til på en lejeaftale fra Basel.

Johannes Eggestein til LASK
Eggestein den yngre står bagerst i angrebshierakiet, og derfor skal han nu et år på leje hos østrigske LASK, der er med i Europa League.

Jadon Sancho bliver i Dortmund
Manchester Uniteds ønskespiller skal ikke nogen steder. Ledelsen i Dortmund har flere gange slået fast, at deadline var den 10. august, og det var altså et Machtwort.

Naouirou Ahamada fra Juventus til Stuttgart
Den franske U19 landsholdsspiller er skiftet til Stuttgart på en lejeaftale, og Mercedes-klubben har sikret sig en købsoption

Michael Cuisance til Marseille
Skiftet til Leeds faldt igennem grundet et ikke-bestået lægetjek, men nu står Marseille i stedet står klar med åbne arme for franskmanden, der skifter til havnebyen på en lejeaftale.

Kilian Ludewig til Schalke fra Barnsley på leje
Han kender Manuel Baum fra U20-landsholdet, og er ejet af Red Bull Salzburg, men har været på leje i Barnsley. Nu skal han det næste års tid være med til at få Schalke tilbage på rette krus og lukke hullet på højre backen.

Martin Harnik skifter til den femte bedste liga i Tyskland
Han fik i går ophævet kontrakten med Werder Bremen, og i sidste sæson var han på læn hos HSV, men nu skifter den 33-årigere angriber Martin Harnik til TuS Dassendorf i den tyske Oberliga.

Davy Klassen fra Werder Bremen til Ajax
Werders anfører og rekordindkøb har fået sit ønske opfyldt og skifter hjem til Ajax Amsterdam. Der meldes om en pris på 14 millioner euro.

Marko Grujic fra Liverpool til Werder Bremen er gået i vasken
De grønblusede har haft et hårdt vindue, hvor de blandt andet har sagt farvel til Davy Klassen. Grujic, der tidligere har været udlejet til Hertha skulle være kommet til på leje, men i følge BILD lykkedes det ikke for Werder Bremen at blive enige med Liverpool om det finansielle i en lejeaftale.

Douglas Costa fra Juventus til Bayern München
De tyske mestre har længe jagtet en kantspiller, og som kicker tidligere kunne berette, så er det nu lykkedes at hente Douglas Costa tilbage på en lejeaftale for resten af sæsonen, da aftalen med Chelseas Callum Hudson-Odoi ikke bliver til noget. Der meldes om intet lejegebyr, men til gengæld skal Bayern München betale hele Costas løn, der lyder på 10 mio euro.

Simon Falette Fra Eintracht Frankfurt til Hannover 96
Midterstopperen skifter nordpå, hvor han har fået en tre-årig kontrakt med Hannover, som han skal være med til at føre tilbage i Bundesligaen.

Eduard Löwen fra Augsburg til Hertha BSC
Efter at have været på leje i en halv sæson, er Eduard Löwen nu tilbage i hovedstaden.

Eric Maxim Choupo-Moting til Bayern München

Så er den bekræftet. Den tidligere HSV, Mainz, Stoke og PSG-spiller, Eric Maxim Choupo-Moting er på plads i Bayern München. Han har fået kontrakt sæsonen ud og skal primært fungere som backup til Robert Lewandowski
Choupo-Moting, Bayern München

Arne Meier til Arminia Bielefeld
Herthas Arne Meier har ikke haft det helt nemt i begyndelsen af denne sæson, og nu søger han så spilletid hos oprykkerne fra Arminia Bielefeld på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

Kristoffer Peterson fra Swansea til Fortuna Düsseldorf
F95 har ikke fået nogen god start på sæsonen, og nu henter de så svenske Kristoffer Peterson, der har fået en kontrakt frem til 2023.

Sebastian Rudy til Hoffenheim
Der er travlt på direktionsgangene hos Hoffenheim. Sebastian Rudy forlader Schalke og for trejde gang i karrieren skal han tørne ud for Hoffenheim. Endnu engang bliver det på en lejeaftale, der løber for resten af sæsonen.

Kenny Prince Redondo til FC Kaiserlautern
De Røde Djævle har været en tur i Greuther Fürth for at hente den 26-årige venstre ving, der kommer til på en fri transfer.

Erhan Masovic fra Club Brügge til Bochum
Ruhr-klubben har hentet den serbiske U21-landsholdsspiller fra Club Brügge på en fri transfer, og han skal være med til at styrke defensiven hos Bochum, der ligger på en 5. plads i 2. Bundesliga efter de første tre runder.

Maximilian Franzke fra St Pauli til FC Magdeburg
Han kom til  januar 2020 fra Bayern München, men nu skal Maximilian Franzke altså en tur til Magdeburg i 3. Liga for at jagte spilletid.

Ryan Sessegnon til Hoffenheim på lejeaftale
Den 20-årige englænder kommer til på en lejeaftale fra Tottenham. Han er naturligvis en rival til Robert Skov, men handlen skal mere ses i lyset af de skader, Hoffenheim har fået til blandt andre Ermin Bikacic. Hoffenheim nævner i Sessegnons hans fleksibilitet på deres hjemmeside, så ikke sikkert, at han nødvendigvis er tiltænkt en plads på wingbacken.

Marc Roca til Bayern München
Sydtyskerne var allerede interesserede sidste år, men den gang kostede Roca omkring 40 millioner euro. Nu skulle han være købt for for omtrent 15 mio euro plus bonusser, og han styrker midtbanen efter salget af Thiago.

Felix Wiedwald til Emmen
Eintracht Frankfurt fortsætter med at skille sig af med målmænd. Danske Frederik Rønnow er som bekendt skiftet til Schalke, og nu er Felix Wiedwald så taget til hollandske FC Emmen.

 

Rygter

Mario Götze til Hertha BSC
Den tyske matchwinner i VM finalen 2014 har været uden klub, siden kontrakten med Borussia Dortmund udløb 1. juli. Hertha BSC har flere gange været nævnt som en mulig ny klub for Götze, men i følge BILD har hovedstadsklubben andre planer. Mario Götze kan dog blive aktuel, hvis ikke de når at hente en ny offensiv spiller, inden vinduet lukker.

Bliver Javi Martínez i Bayern?
Den dobbelte Treple vinder har længe været meldt på vej væk, med Athletic Club som bedste bud på en ny, gammel arbejdsgiver, men Hansi Flick udtalte i går, at han regner med, at Martínez bliver i Bayern München. Der er fortsat tale om, at man mspke kan finde uf af at ophæve kontrakten med Martínez, der i givet fald ville kunne skifte frit selv efter deadline, hvorfor en handel endnu ikke er død.

Jacob Bruun Larsen til FCK
Rygtet opstod, da den danske U21 landsholdsspiller blev set i parken til FCK’s kamp mod FC Nordsjælland søndag aften. Jacob Bruun Larsen har haft svært ved at få spilletid i Hoffenheim efter skiftet til Sebastian Hoeneß, men det er ikke et rygte, der for alvor har sin gang i de tyske medier.

Julian Draxler til Leverkusen
Den tyske landsholdsspiller er tidligere blevet sat i forbindelse med Hertha, men nu er det Leverkusen, som enkelt tyske medier forsøger at linke ham til her på sidstedagen af transfervinduet. Leverkusen har spillet de tre første kampe uafgjort i sæsonen, og de mangler en offensiv playmaker efter salget af Kai Havertz til Chelsea.

You may also like
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Bochum: Sanchos tilbagekomst
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Vokuhila: Det bedste Bundesligahår og skæg
Sådan går det danskerne i Bundesligaen – februar 2022: Højtflyvende Jonas Wind, Robert Skov i skadesproblemer og danske skadesproblemer
TSG Hoffenheim, Wolfsburg, Højdepunkter, optakt
Højdepunkter: Wolfsburg – Hoffenheim 1-2: Jonas Wind og Jacob Brunn Larsen med drømmescoringer