bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Spilletidspunkter for de første otte runder er fastsat
Bundesliga, 2. Bundesliga

DFL har nu tildelt præcise spilletidspunkter til de første otte runder i både 1. og 2. Bundesliga, og dermed er kampprogrammet frem til slutningen af november på plads. Mest interessant er måske spilletidspunkter for Revierderbyet.

I begyndelsen af august kom kampprogrammet for DFL, og nu har de første otte spillerunder i både 1. og 2. Bundesliga så også fået spilletidspunkt. Der var en del skriverier i den tyske presse om, at Bayern Münchens åbningskamp mod Schalke ville blive flyttet, hvis Bayern kom i Champions League-finalen, men sådan er det ikke blevet, og derfor indledes sæsonen 2020/21 med kampen Bayern München – Schalke fredag den 18. september klokken 20:30.

Supercuppen, der normalt spilles inden sæsonstart, finder denne gang sted onsdag den 30. september klokken 20:30, og det er som så mange gange før et opgør mellem Bayern München og Borussia Dortmund. Kampen spilles i øvrigt på Allianz-Arena i München.

Mest interessant er det måske, at det første Revierderby spilles lørdag den 24. oktober klokken 18.30. Normalt bliver kampen mellem Dortmund og Schalke aldrig valgt som rundens topkamp, men da intet tyder på, at der komme tilskuere på stadion til kampen, er den derfor flyttet til det noget senere tidspunkt

Se spilletidspunkter for runde 1-8 i 1. Bundesliga

I 2. Bundesliga er Stadderbyet i Hamborg mellem HSV og St. Pauli sat til fredag den 30. oktober klokken 18:30, og dermed kommer der. ed sikkerhed ikke tilskuere på stadion til det opgør, da Tyskland har indført forbud mod tilskuere til store begivenheder frem til minimum 1. november.

Se spilletidspunkter for runde 1-8 i 2. Bundesliga

You may also like
HSV, optakt
Optakt til 9. spillerunde i 2. Bundesliga: Trækker HSV og Paderborn fra i toppen?
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Hadsk derby og St. Pauli på vej mod ligegyldighed
Optakt, Borussia Dortmund, fodboldrejse, spilletidspunkter, sæsonkort, spillerunder
DFL fastsætter yderligere to spillerunder i både 1. og 2. Bundesliga
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 7. runde af 2. Bundesliga 2022-2023