bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Sebastian Kehl bliver ny sportsdirektør i Dortmund

Sebastian Kehl bliver ny sportsdirektør i Dortmund

Sebastian Kehl skal fra sommeren 2022 afløse legenden Michael Zorc som sportsdirektør i Borussia Dortmund.

Siden 1978 har Michael Zorc været en fast del af inventaret i Borussia Dortmund. Først med en stor spillerkarriere fra 1978 til 1998, hvor han vandt mesterskaber og Champions League, og hvor han fortsat er kamprekordholder hos de sort-gule. Siden som sportsdirektør, hvor han har været med til at gøre Borussia Dortmund til en af de mest attraktive klubber for unge talenter.

Men fra 2022 er det slut, når han overdrager stafetten til den tidligere Dortmund-anfører Sebastian Kehl. Skiftet er ingenlunde overraskende, da Sebastian Kehl, der var med til at vinde klubbens sidste mesterskab i 2012, siden 2018/19-sæsonen har været leder af licensafdelingen og har stået i lære hos netop Michael Zorc med det formål at skulle overtage jobbet som sportsdirektør.

Sebastian Kehl har fået en kontrakt frem til 2025 med Dortmund.

– Jeg har i snart tyve år fundet mig tæt knyttet til denne klub, og jeg er stolt over at får muligheden for fra 2022 af at blive ansvarlig for den sproglige del af Borussia Dortmund. Det at være sportsdirektør betyder for mig at skabe betingelser for, at BVB også i fremtiden kan blive succesfulde. Det er et krav men også en forpligtigelse. Jeg vil gerne tanke de ansvarlige, særligt Hans-Joachim Watzke og Michael Zorc, for deres tillid. Men her nit ser jeg frem til, sammen med Michael, at arbejde sammen om vores målsætninger, lyder det fra Sebastian Kehl på klubbens egen hjemmeside.

Foto: www.bvb09.de

You may also like
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Bochum: Sanchos tilbagekomst
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Lodtrækning til ⅛-finalerne i DFB Pokal 2023/24
Leverkusen, stadion
Rejsereportage: Fem tyske kampe – en uge i Vesttyskland