bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens kampe på Bulibold

Den tredjesidste runde står for døren, og selvom Bayern for længst er rendt med mesterskabet, er der stadig spænding om stort set alle andre pladser. Her følger en oversigt over weekendens Bundesligakampe, som du kan se direkte hos Bulibold.

 

Lørdag:

KL 15:30 Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach
De kongeblå dummede sig i sidste runde ved at smide en 2-0 føring væk mod Köln, men Tedescos tropper er fortsat snublende nær en plads i næste års Champions League og kan endegyldigt booke en billet med en sejr mod naboerne fra Gladbach. Die Fohlen kommer dog ikke til at lægge sig ned uden kamp i Gelsenkirchen, for Vestergaard og holdkammeraterne kan stadig nå at komme i betragtning til Europa League, hvis alt flasker sig. Det kræver dog point og gerne tre af slagsen i lørdagens kamp.

 

KL 15:30 VfL Wolfsburg – Hamburger SV
Dinoen nægter at uddø, og Titz’ tropper hentede tre livsvigtige point i sidste runde, da nedrykningsrivalerne fra Freiburg var på besøg. Nu gælder det så en anden konkurrent i bunden, nemlig Wolfsburg. Ulvene har lige nu fem point ned til HSV under stregen og kan med en sejr om ikke andet undgå den direkte nedrykning. Følg med fra klokken 15.30, når Brandslukker Bruno skal se, om han kan sende sin tidligere klub længere ned i dybet.

Søndag:

KL 18:00 Werder Bremen – Borussia Dortmund

Nordtyskerne tabte i sidste runde med 2-0 mod Stuttgart og udspillede reelt den sidste chance for europæisk deltagelse i næste sæson. Bremen er ikke for alvor i nedrykninsfare, men en sejr lørdag vil også rent matematisk betyde overlevelse, og det må alt andet lige motivere for hjemmeholdet, der igen har Delaney med i truppen. For gæsterne er der nu endelig optimisme at spore efter en af sæsonens bedste præstationer mod Leverkusen i sidste uge, hvor særligt Sancho og Reus viste sig frem fra deres bedste side. I en tæt kamp om pladserne i Champions League kan Dortmund taget et stort skridt med tre point i Bremen.

Du kan se alle tre kampe fra Bundesligaen direkte og helt gratis lige her

You may also like
Corona virus, Ingen tilskuere, optakt
Optakt: Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg – Kan Streich føre Freiburg i Champions League
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga
Optakt: Freiburg – Union Berlin: Kampen om Europa
Optakt, VfB Stuttgart
Optakt: Stuttgart – Borussia Dortmund: Visner Rosen mod Stuttgart?
Optakt, BVB, Borussia Dortmund
Optakt: Borussia Dortmund – RB Leipzig: Endelig Ausverkauft