bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 29

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-04-11 at 13.29.07

Torwart

Bernd Leno (Bayer 04 Leverkusen)
Den udskældte Werkself keeper Bernd Leno, der rygtes til RB Leipzig, stod en rigtig god kamp og holdte nullet for fjerde gang i træk, da Leverkusen vandt 2-0 mod Köln i et højdramatisk Rheinderby med to røde kort. Bernd Leno havde flere Glanzparaden og sikrede sit hold tre vigtige point i kampen om Champions League pladserne.

Abwehr

Aytac Sulu (SV Darmstadt 98)
I de fem gange Darmstadt og HSV har mødtes i Bundesligaen, har Die Lilien aldrig vundet – men det ændrede sig i denne weekend. Darmstadt, der har gjort det godt på udebane, tog en ny flot skalp, med en 2-1 sejr i Hamborg. Gæsternes særdeles målfarlige anfører, Ayac Sulu, lynede igen med pandebrasken, han og er nu noteret for syv scoringer i denne sæson. Ingen forsvarsspillere er mere målfarlige end Sulu. Überragend.

David Alaba (FC Bayern München)
Vi kan vist godt acceptere, at mesterskabet er afgjort i Bundesligaen, da Schalke og Borussia Dortmund spillede uafgjort 2-2, mens Alaba var med til at sikre Bayern en 3-1 sejr i Stuttgart. Den østrigske landsholdsspiller vandt 67 procent af sine tacklinger, og de få gange han var med i det offensive spil, var han målfarlig og stod da også for 2-0 målet, da han køligt og elegant overvandt Przemyslaw Tyton i Stuttgart målet.

Stefan Bell (1. FSV Mainz 05)
Det kan godt være, at folkevognsklubben sensationelt slog Real Madrid med 2-0 i Champions League, men mod Mainz og forsvarsklippen Stefan Bell havde Wolfsburg det svært. Bell havde i det 16. minut en stor chance for selv at score, men måtte nøjes med at assistere Jairo Samperios scoring til 1-1, der også blev kampens resultat.

Benjamin Hübner (FC Ingolsstadt 04)
Benjamin Hübner var igen at finde i startopstillingen for Ingolstadt efter sygdom og sin karantæne for det femte gule kort. Allerede efter otte minutters spil måtte han træde til med en flot clearing og dermed forhindre Gladbachs Andre Hahn, som var alene med Ingolstadt keeperen, i at score. Ingolstadt vandt kampen 1-0 mod Gladbach og har nu vundet to hjemmekampe i træk. I den såkaldte Rückrunde har Ralph Hasenhüttls tropper vundet fem gange og spillet to uafgjorte. Imponerende af et oprykkerhold.

Mittelfeld

Manuel Schmiedebach (Hannover 96)
For første gang i foråret lignede Hannover et hold, der rent faktisk har noget at byde ind med i Bundesligaen. Schmiedebach dirigerede tropperne fra midtbanen og gik forrest i tacklingerne. Han bragte gæsterne i front efter pausen og var tæt på at score yderligere. Det er for sent for Hannover at redde sig i denne sæson, men Schmiedebach behøver ikke frygte, at han skal tage turen ned sammen med resten af holdet. Har som en af få i truppen kvalitet til mere.

Shinji Kagawa (Borussia Dortmund)
Dortmund sparede et væld af profiler, og det gav plads til Kagawa, der ellers ikke har fået meget spilletid på det seneste. Han har tidligere leveret store præstationer i Gelsenkirchen, og søndag gjorde han det igen. Hele tiden i bevægelse og konstant spilbar, og så var åbningsmålet en sand perle, da han chippede bolden over Fährmann et godt stykke ude efter bandespil med Leitner.

Franck Ribery (FC Bayern München)
Hvis der var nogen, der stillede spørgsmål ved, om Ribery igen kunne kpmme tilbage i fulde omdrejninger efter sine skader, har de fået svar i de seneste par uger. Lørdag var han igen blandt sit holds bedste. Havde flere gode aktioner på kanten og var uheldig med ikke at komme på tavlen.

Julian Brandt (Bayer 04 Leverkusen)
Det begynder at ligne en gentagelse. Julian Brandt er igen, igen, igen på rundens hold. Han er om nogen billedet på Leverkusens gode form, og kom nok en gang på måltavlen i Leverkusnes 2-0 sejr mod Köln.

Karim Bellarabi (Bayer 04 Leverkusen)
Big Karim, som Leverkusens fans kalder ham, var sit holds bedste i derbyet. To assist blev det til, og han er ved at finde tilbage til den form, han viste i sidste sæson. Har i de sidste par kampe været langt mere involveret i de offensive aktioner end tidligere på sæsonen.

Sturm:

Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04)
Wagner, Chicarito med flere vil muligvis følge sig forbigået her, men hollænderen viste igen, at han næsten altid leverer i kampene mod Dortmund. Tilkæmpede sig straffe og omsatte selv, og var i det hele taget en stor mundfuld for Dortmunds bagerste.

Trainer:

Julian Nagelsmann (1899 Hoffenheim)
Den unge Nagelsmann bliver ved med at imponere i trænersædet og er godt igang med at sikre Hoffenheims overlevelse i Bundesligaen. Hoffenheim havde det ellers svært i udekampen mod Frankfurt, men Nagelsmanns to indhoppere (Amiri og Uth) gjorde det onde ved die Adlern og sikrede Hoffenheim en vigtig en 2-0 sejr. Nagelsmanns magiske hånd fra bænken gør, at han lige akkurat sniger sig ind foran Darmstadts Schuster.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?