Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen - uge 26 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 26

Rundens hold i Bundesligaen – uge 26

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-03-14 at 12.54.57

Torwart

Loris Karius (Mainz 05)
Både Baumann og i særdeleshed Leno fortjener også at blive nævnt her, men vores valg falder alligevel på Karius, der ene mand forhindrede, at Mainz slap fra Dortmund med æren i behold. Aubameyang blev holdt fra scoringer til trods for, at han havde fire helt oplagte chancer, men hver gang kom Karius i vejen.

Abwehr

Philipp Lahm (Bayern München)
Måske ikke den sværeste kamp at vise sig frem i, da Werder havde absolut ingenting at byde på. Lahm kunne derfor koncentrere sig om at fodre sine holdkammerater længere fremme ad banen, og det gjorde han, som altid, eminent. Den spiller med flest chanceskabende afleveringer i kampen.

Niklas Stark (Hertha BSC)
Hertha Berlin har ikke for alvor kunnet finde melodien i foråret, som det ellers var tilfældet i efteråret, hvor de overraskede alt og alle, da de kunne overvintre på en fantastisk 3. Plads. Fredag aften fandt holdet fra hovedstaden dog igen melodien, da de kunne sende et ellers formstærkt Schalke-hold tilbage til Gelsenkirchen med et 0-2 nederlag i bagagen. En stor del af æren kan tilskrives Niklas Stark, der erstattede det normale skadede førstevalg Sebastian Langkamp, og amerikanske John Brooks fra den bagerste kæde, som holdt Huntelaar fra fadet. Stark kronede samtidig en flot aften med et flot hovedstødsmål, der definitivt lukkede kampen.

Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Han spiller i øjeblikket på et konstant, højt niveau og kampen mod Mainz var ingen undtagelse. Sammen med Sokratis sørgede han for, at Mainz reelt set kun havde en chance i kampen, og offensivt bød han ind med flere gode afleveringer og ryk op ad banen. Den Dortmund-spiller med flest driblinger i kampen!

Jonas Hector (1. FC Köln)
Köln hentede en 2-0 sejr ude mod Hannover i en kamp, hvor Bittencourt løb med det meste af opmærksomheden efter to scoringer. Vores fokus sætter vi dog på Hector, der blandt andet havde fire vellykkede tacklinger og to interceptions i løbet af kampen, ligesom han rent offensivt var med til at lægge pres på Hannovers defensiv.

Mittelfeld

Mahmoud Dahoud (Borussia Mönchengladbach
Unge Dahoud er en af sæsonens fantastiske fortællinger. Han har på rekordtid etableret sig som en af de absolutte profiler i Bundesligaen, hvor han uge efter uge leverer den ene pragtpræstation efter den anden. I starten af sæsonen var han end ikke fast mand for die Fohlen. Hvis den 20-årige holder hans niveau resten af sæsonen, som meget efterhånden tyder på, kan Dahoud ende med at skulle en tur til Frankrig til sommer som en af Joachim Löws udvalgte.

Thiago Alcántara (Bayern München
Den spanske tekniker blev noteret for hans første Bundesligamål i mere end to år, da han overfor chanceløse Werder Bremen bidrog med en Doppelpack. Thiago nød godt af Kingsley Coman, da han stod bag oplægget til begge af Thiagos scoringer. Det var endda ligeved, at det kunne have været et hattrick, da han ramte overliggeren. En velspillende Thiago kan vise sig at være guld værd på onsdag, hvor Bayern skal spille sig videre i Champions League imod Juventus.

Kingsley Coman (Bayern München)
Hele tre assists taler sit tydelige sprog om en fantastisk indsats for franskmanden. Coman er ganske enkelt en stjerne i svøb. Med hans vanvittige hurtighed og sublime driblinger er han gift for ethvert forsvar. Kronen på værket havde været, at Coman selv blev noteret for en scoring, men Wiedwald stod på det rette sted. På trods af en stor indsats, må Coman nok affinde sig med en plads på bænken i Champions League, hvor Arjen Robben efter et hvil må formodes at skulle spille fra start.

Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach)
Efter et par kampe lidt på det jævne var Stindl tilbage i storform i Gladbachs 3-0 sejr mod Frankfurt. Gæsterne havde nogenlunde held med at holde Raffael fra fadet, men det gav i stedet plads til Stindl, der kom frem til hele fem afslutninger, hvoraf den ene kastede en scoring af sig.

Marco Reus (Borussia Dortmund)
Efter to mål mod Tottenham var Reus igen på pletten, da han efter en halv time nød godt af Castros fornemme oplæg. I det hele taget virker Reus til at være i overdådigt spillehumør for tiden, og mod Mainz havde han flere gode aktioner. Hans tværaflevering til Aubameyang var ekstraordinær, men mest imponerende var hans aktion kort før tid. Ved stillingen 2-0 var han med nede for at afværge et Mainz-angreb, da han erobrede bolden lige uden for eget felt. Herefter satte han i sprint op af linjen, inden han med en stikning sendte Aubameyang helt fri foran mål.

Sturm

Thomas Müller (FC Bayern München)
Reglen siger, at når Thomas Müller scorer, så vinder Bayern også. Bayern har nu vundet de seneste 51 kampe i træk i Bundesligaen, hvor Müller er kommet på scoringstavlen. Der Müller blev noteret for en kasse i hver halvleg, hvilket bragte hans sæsontotal op på hele 19 fuldtræffere. Den lokale helt har hidtil aldrig scoret mere end 13 mål, hvilket virkelig sætter hans nuværende sæson i relief.

Trainer

Pal Dardai (Hertha Berlin)
Inden fredag havde Hertha Berlin ikke vundet over Schalke siden 2006, men med en 2-0 sejr tog hovedstadsklubben et kæmpe skridt på vejen mod europæisk fodbold i næste sæson. Dardai har forvandlet Hertha fra et bundhold til et top tre hold på under et år, og han var da også glad for de tre point efter kampen. På spørgsmålet om hvordan han skulle fejre sejren, leverede han dette herlige svar:
”Min onkel og far er på besøg, og de har medbragt rødvin og et halvt svin”

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale