bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 3

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart
Oliver Baumann (TSG Hoffenheim)
Det siger næsten sig selv. Når Hoffenheim en sjælden gang holder nullet, må Baumann have leveret mirakler på stregen. Og det var lige præcis, hvad han gjorde i kampen mod Wolfsburg. Draxler og særligt Gomez havde flere kæmpe chancer, men hver gang kom Baumann i vejen med diverse kropsdele og sikrede nærmest egenhændigt sit hold et point i en chancerig kamp.

Abwehr
Rafinha (Bayern München)
Fik chancen fra start grundet de mange afbud, og brasilianeren leverede. I en kamp hvor Bayern virkede underligt fraværende, var Rafinha blandt sit holds bedste, og havde flere gode offensive aktioner. Heriblandt målet til 3-1.

Willi Orban (RB Leipzig)
Havde det ikke været for en lang tå fra Werner på stregen, var Orban blevet noteret for sit første Bundesligamål. I stedet må han nøjes med en plads på rundens hold for en stærk præstation i defensiven.

Stefan Bell (Mainz)
Det var måske ikke den position, hvor der var flest kandidater til rundens hold, men det skal nu ikke tage noget fra Bell. Som altid bundsolid og en vigtig grund til, at Mainz kunne rejse fra Augsburg med de tre point.

Marvin Plattenhardt (Hertha BSC)
Det er ikke voldsomt spektakulært, det Plattenhardt render rundt og foretager sig. Men det virker. Solid i defensiven og et par gode indlæg er nok til rundens hold på en position, hvor ingen for alvor gjorde sig bemærket.

Mittelfeld
Gonzalo Castro (Borussia Dortmund)
At Castros seneste landskamp var i 2008 er svært at fatte. Var allerede i sidste sæson blandt sit holds bedste, og han har i denne sæson fuldstændigt fået fansene til at glemme alt om Gündogan. Mod Darmstadt tegnede han sig for to scoringer og et oplæg. Your move, Löw!

Christian Pulisic (Borussia Dortmund)
Fik for en sjælden gangs skyld lov til at begynde, og det fortryder Tuchel nok ikke. Det amerikanske stortalent gjorde, hvad der passede ham, og han leverede en forrygende indsats med mål og to oplæg.

Mitchell Weiser (Hertha BSC)
I store dele af sidste sæson imponerede Weser på backen, men det var som højre wing, at han var sit holds bedste mod Schalke. Stod for en enkelt assist og satte flere gange en skrøbelig Schalke defensiv på overarbejde.

Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach)
I hård kamp medholdkammerat Raffael om pladsen på rundens hold. Lillebror Hazard er for alvor ved at træde ud af storebror Edens skygge. Mod et Werder Bremen hold, der var så svagt, at Skripnik efter kampen blev fyret, var Hazard helt forrygende og havde med to mål efter blot 17 minutter reelt set afgjort kampen.

Emil Forsberg (RB Leipzig)
Satte gang i det der skulle blive en storsejr, da han sikkert scorede på et straffe efter godt en times spil. Herefter var svenskeren ikke til at stoppe. Var manden bag frisparket, der førte til 2-0 målet og leverede så selv de sidste to oplæg i 4-0 sejren.

Sturm
Anthony Modeste (1. FC Köln)
To dødbolde og to hovedstødsmål. Modeste er ikke verdens teknisk, bedste angriber, men han er god inde i feltet, hvor det tæller. Havde flere gode tilbud i fredagskampen mod Freibrug og var en evig trussel.

Trainer
Pal Dardai (Hertha BSC)
Pladsen kunne også været gået til Hasenhüttl, men vi belønner den gode ungarer for igen at få det maksimale ud af sit Hertha-mandskab. Mødte et Schalke hold, der inden kampen virkede til at være på vej i form, men de blev fuldstændig kørt over på det olympiske stadion. Den bedste sæsonstart nogensinde for Hertha, der onsdag møder Bayern i en vaskeægte topkamp.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?