Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen – uge 18 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 18

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

TORWART
Oliver Baumann (TSG Hoffenheim)
Forlængede i sidste uge sin kontrakt, og lørdag viste han, hvorfor Hoffenheim skal være mere end godt tilfredse med det. Godt nok indkasserede holdet sit første nederlag i sæsonen, men havde det ikke været for Baumann, var det endt meget værre.

ABWEHR
Markus Suttner (FC Ingolstadt)
Fik masser af plads til at gå med frem, og her udnyttede han, at HSV havde (endnu) en af de dage, hvor de ikke for alvor leverede. Kampens bedste, da Ingolstadt fik tre vigtige point.

Sokratis (Borussia Dortmund)
Vandt hele tolv hovedstødsdueller – flest af en spiller i de sidste to år i Bundesligaen. Hvis flere i Dortmunds defensiv havde grækerens niveau, spillede de sort-gule med om titlen.

Caglar Söyüncü (SC Freiburg)

Ham her får Freiburg svært ved at holde på. Spillede en ny stor kamp, hvor han fuldstændig pakkede Ibisevic ind. Var desuden den Freiburg-spiller med mest boldbesiddelse.

Pawel Olkowski (1. FC Köln)
En position hvor der var få rigtig gode præstationer i denne runde. Olkowski var solid på et hold, der vandt stort, og det bliver udslagsgivende.

MITTELFELD
Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach)
Tilbage på sin tidligere hjemmebane. Efter første halvleg lignede det ikke et kærlligt gensyn, men det var Kramer, sammen med Stindl, der var hovedaktionæren bag det overraskende comeback.

Naby Keita (RB Leipzig)
En genganger på rundens hold. Stod bag begge oplæg og var som sædvanligt ankeret på midten.

Arjen Robben (Bayern München)
Fortsat Bayerns bedste spiller, når han spiller op til sit bedste. Det gør han tit, og det gjorde han også lørdag, hvor han scorede en enkelt gang og ellers konsekvent sendte Werder-defensiven på overarbejde

Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach)
Der var ikke meget, der tydede på, at Gladbach skulle få point i udekampen mod Leverkusen. Men bagud 0-2 ved pausen tog Stindl sagen i egen hånd med to hurtige scoringer i anden halvleg. Skulle måske have lavet en tredje, men det tilgiver Gladbachs fans nok deres anfører for.

STURM
Yuya Osako (1. FC Köln)
Darmstadts defensiv leverende ingenlunde en præstation i Bundesliga-klasse, men det skal ikke tage noget fra Osako, der med to mål og en assist var en væsentlig del af nedslagtningen.

Artjem Rudnevs ( 1. FC Köln)
40 minutter på banen burde næsten ikke være nok til en plads på rundens hold. Men når du scorer en enkelt og lægger op til to, så gør vi gerne en undtagelse. Også selvom modstanderen var Darmstadt. 

TRAINER
Peter Stöger (1. FC Köln)
Hecking kunne også være kommet i spil for at vende 0-2 til 3-2 i Leverkusen, men Stöger får alligevel pladsen. Gik væk fra sin faste formation og stillede i stedet op i en 4-4-2 formation, mod et Darmstadt mandskab, der havde svært ved at hånd

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?