bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Köln > Rundens hold i Bundesligaen – uge 14

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:

Roman Bürki, Borussia Dortmund:
Vi har, med rette, været efter Bürki flere gange i denne sæson, hvor han i flere situationer har set mindre heldig ud. Mod Leverkusen var han dog Dortmunds bedste, og havde det ikke været for talrige redninger på oplagte scoringschancer, så havde Dortmund rejst fra Leverkusen med endnu et nederlag.

Abwehr:

Pavel Kaderabek, Hoffenheim:

Der var tale om et ”El Plastico”, da Hoffenheim lørdag havde besøg af Leipzig. Pavel Kaderabek fik gjort sig godt bemærket i opgøret med flere fine aktioner både defensivt og offensivt. Hjemmeholdet trak også en imponerende 4-0-sejr hjem fra opgøret, og Nagelsmanns drenge holder takt med de andre tophold i kampen om Champions League-fodbold.

Kyriakos Papadopoulos, HSV:

Fredag aften stod HSV over for et vigtigt opgør i bunden af tabellen ude mod Freiburg. Her spillede hamburgernes græske forsvarskæmpe en flot kamp med flere gode defensive aktioner. Han var i høj grad medvirkende til, at HSV med et 0-0-resultat fik et vigtigt point. Og så endda på udebane, hvor de normalt har det så svært.

Milos Veljkovic, Werder Bremen:

På Weser-Stadion leverede Werders forsvarskrumtap en disciplineret indsats, da VfB Stuttgart var på besøg. Veljkovic og Werder holdte nullet og fik en vigtig 1-0-sejr. Det ser ud som om, at nordtyskerne efter en skrækkelig sæsonstart er begyndt at finde rytmen igen.

Gerrit Holtmann, Mainz 05:

Mainz havde lørdag besøg af højtflyvende Augsburg, og trods hjemmeholdet tabte 1-3 har vi alligevel fundet plads til deres venstreback. Gerrit Holtmann leverede nemlig en rigtig fin præstation, og det var også ham der scorede Mainz’ enlige mål i kampen.

Mittelfeld:

Serge Gnabry, TSG Hoffenheim:

I lørdagens kamp mellem Hoffenheim og Leipzig leverede hjemmeholdets Serge Gnabry et mindeværdigt øjeblik for denne Bundesliga-sæson. Han blev dobbelt målscorer i 4-0-sejren i en præstation der viste, hvor meget han har været savnet i denne sæson.

Joshua Guilavogui, VfL Wolfsburg:

Det blev en stor aften for Wolfsburg, da de søndag havde besøg af Gladbach. Holdets midtbanekæmper Joshua Guilavogui spillede en flot kamp. Han var sikker i sine afleveringer, han leverede et flot løbearbejde, og han var også god i duellerne. Han fik også kronet sin og holdets præstation med en scoring til det endelige resultat 3-0. Et resultat der sender ”Die Wölfe” fint op ad i tabellen.

Arturo Vidal, FC Bayern München:

Bayerns chilenske midtbanekriger var overalt, da sydtyskerne lørdag eftermiddag havde besøg af Hannover. Han havde en næsten perfekt passningsrate, og han var meget aktiv i det offensive spil, hvor han kom frem til syv afslutninger. Den ene af de afslutninger blev også til et mål. En rigtig fin eftermiddag for Arturo Vidal, der med sine holdkammerater hev en 3-1-sejr hjem.

Kingsley Coman, FC Bayern München:

Bundesligaens førerhold skulle hjemme på Allianz Arena op imod Hannover. Her var Bayerns franske kantspiller godt spillende. Han vandt en masse dueller, og så scorede det ene mål i Bayerns 3-1-sejr. En flot arbejdsindsats og en flot præstation fra Kingsley Coman.

Sturm:

Sehrou Guirassy, FC Köln:

Tabellens absolutte bundprop Köln var lørdag på besøg i Gelsenkirchen, hvor det på forhånd ikke lignede, at gæsterne kunne stille det store op over for Schalke. Köln leverede dog en flot indsats, og deres angriber Sehrou Guirassy var skarp. To scoringer fra franskmanden og Köln fik hevet det ene point hjem. Det var dog ikke nok til at redde træner Peter Stöger, der trods et flot resultat fik fyresedlen søndag.

Alfred Finnbogason:

Augsburg har gang i en rigtig god sæson, og det samme har deres angriber Alfred Finnbogason. Lørdag blev han dobbeltmålscorer i Augsburgs 1-3-sejr på udebane over Mainz. Islændingen ligger nu ganske imponerende helt oppe på topscorerlistens 4.-plads med otte mål.

Trainer:

Martin Schmidt, VfL Wolfsburg:

Wolfsburg har ikke haft nogen let sæson, men søndag aften strålede de i kampen mod topholdet fra Gladbach. Hjemmeholdet kom bragende fra start, og de var bedre end Gladbach-mandskabet. De fik derfor en fortjent 3-0-sejr. De tre point luner godt for et ”Die Wölfe”-mandskab, der prøver at komme væk fra rækkens nederste placeringer.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?