bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > 1. FC Köln > Podcast: Talentfulde tyske trænere, danskere i BL og Holstein Kiel

Podcast: Talentfulde tyske trænere, danskere i BL og Holstein Kiel

Det handler denne gang en hel del om trænere. Både dem der er ude eller på vej ud, men ikke ikke mindst om de mange, unge, tyske talenter, der ser ud til at blomstre op over det hele. Hvad gør tyskerne så godt, og hvem er de største talenter derude? Derudover er der også tid til en danskerstatus samt et kig på Holstein Kiel, der på imponerende vis er ved at spille sig i Bundesligaen.

Så gik den ikke længere for Stöger i Köln. Heller ikke selvom Gedebukkene fik et flot point i sidste weekend. Og spørgsmålet er, hvor længe det bliver ved med at gå for hans kollega Bosz i Dortmund, der fortsat er uden sejr siden slut september.

For to uger siden smed de sort-gule en 4-0 føring over styr i et helt vanvittigt Revierderby, som vi selvfølgelig også runder indledningsvist. Ellers handeler denne podcast meget om trænere. Både dem der er på vej ud men i særdeleshed om dem, der er på vej frem. Nagelsmann og Tedesco har vist vejen i deres klubber, men hvem er de næste unge, talenter, der står på spring?

Vært Arnela Muminovic diskuterer den tyske træneruddannelse med gæsterne Henrik Hvillum og Nicolai Lisberg og ser på, hvad det er, de gør så godt syd for grænsen som resten af Europa nu også ser ud til at have fået øjenene op for.

Derudover bliver der også tid til at vende de danske legionærer i Bundesligaen, hvor det de seneste par uger er blevet til debut til både Berggren og Nartey.

Og endelig så runder vi udsendelsen af med en rigtig god historie. For Holstein Kiel er nemlig førerhold i 2. Bundesliga og kan være på vej til Bundesligaen for første gang i klubbens historie. Tag med på en tur lige ned over grænsen i en region, der aldrig nogensinde har haft et hold i Bundesligaen.

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Vores podcast vil udkomme hver anden uge resten af året, men skal vi stadig eksistere fra januar af, har vi brug for din hjælp. Da det ikke er helt gratis at producere sådan en podcast, søger vi en partner, der vil sponsorere os. Kan din virksomhed se en interesse i at indgå et samarbejde med Danmarks største side om tysk fodbold og nå ud til flere tusind lyttere, så er det måske dig, vi søger.
For nærmere info send da venligst en email til [email protected]

You may also like
Max Morlock, Nürnberg, Stadion, fans, 2. Bundesliga
Optakt til 3. spillerunde i 2. Bundesliga: Kings of the North
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Guide: Fodboldrejse til Holstein Kiel
Bayern München, optakt, Manuel Neuer
Podcast: Neuers angreb på Bayern, tysk transfervindue og kokainskandale i Frankfurt
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Podcast: Spørgsmål special: Tysk VM-skuffelse, Bundesligaoplevelser og de næste store salg