bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 1

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

TORWART
Lukas Hradecky (Eintracht Frankfurt)
Kollegaen i den anden ende, Fährmann, reddede godt nok straffe, men vores plads går til Hradecky, der var en sikker sidste skanse og var med til at sikre sit hold en flot start på sæsonen.

ABWEHR
Philipp Lahm (Bayern München)
Under Ancelotti kan Lahm formentlig se frem til mere spilletid på backen, og det skal Bayern være glade for. Mod Bremen var han den spiller med flest chanceskabende afleveringer, og så kronede han også sin indsats med noget så sjældent som en scoring. 

David Abraham (Eintracht Frankfurt)
Frankfurt kom under pres, da de blev reduceret til ti mand, men Abraham formåede sammen med resten af holdet at lukke godt af for Schalke. Den spiller med flest clearinger i løbet af kampen.

Mats Hummles (Bayern München
Det var ikke meget, Bremen havde at byde ind med, men det de havde, satte Hummels en stopper for. Fandt godt ind i spillet med resten af holdkammeraterne og bliver en kæmpe gevinst for Bayern.

Ricardo Rodriguez (Wolfsburg)
Schweizeren var tilbage på niveauet fra 14/15 sæsonen i Wolfsburgs sejr ude over Augsburg. Stod for det afgørende mål med et af sine velkendte frispark

MITTELFELD
Thomas Müller (Bayern München)
Efter et skuffende EM var Müller tilbage i overdådigt spillehumør. Målene udeblev godt nok, men hvad gør det, når man tegner sig for tre oplæg.

André Schürrle (Borussia Dortmund)
Fik overbevist en del af sine skeptikere med en superkamp mod sin tidligere klub. Var involveret i samtlige Dortmunds chancer og var også ophavsmanden til begge mål. Særligt oplægget til 1-0 målet var af høj klasse.

Thiago (Bayern München)
Spanieren strøede om sig med lækre pasninger og dominerede midtbanen hos mestrene. Så ud til at fungere godt med Alonso og Vidal ved sin side.

Raffael (Gladbach)
Har haft en god uge med hattrick i Champions League og en ny stor præstation i åbningskampen mod Leverkusen. Godt nok kom han ikke på tavlen i denne kamp, men han viste så mange glimrende aktioner, at det længe rækker til en plads på rundens hold.

STURM
Robert Lewandowski (Bayern München)
Sidste sæsons topscorer kom flyvende fra land med et hattrick i den første kamp. Det var muligvis ikke imponerende, den måde Werder dækkede op på, men det skal nu ikke tage noget fra Bundesligaens bedste angriber.

Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
Har virket lidt uskarp op til sæsonen, men da det først gjaldt, var gaboneseren, hvor han skulle være. Snød sin direkte oppasser ved 1-0 målet og var sikkerheden selv, da han udplacerede Lössl på straffe i slutminutterne.

TRAINER
Dieter Hecking (Wolfsburg)
Vi har været lidt efter manden med de markante øjenbryn i sidste sæson, så når hans hold leverer, som det gjorde lørdag, skal han også roses. Wolfsburg var mildest talt elendige i sidste sæson på udebane, og derfor fortjener Hecking også cadeau for at tage til Augsburg og sikre en relativt sikker udesejr. Beklager Ancelotti.

 

You may also like
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München 
Øl, stadionplatte, promillegrænse
Bundesligaen indfører en promillegrænse for den kommende sæson
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Sæsonoptakt: 1. FC Köln – Baumgart Ball i ny fase
RB Leipzig, Red Bull
Sæsonoptakt: RB Leipzig – Koster filosofien en plads i Champions League?