bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Tyskland til VM, vidunderlige Leverkusen, nye problemer i Hertha og St. Pauli som spitzenreiter

Podcast: Tyskland til VM, vidunderlige Leverkusen, nye problemer i Hertha og St. Pauli som spitzenreiter

St. Pauli, podcast

Hansi Flick overtog et tysk landshold i knæ efter et pinligt nederlag til Nordmakedonien og en skidt EM-slutrunde, men i denne uge blev de første land til at kvalificere sig til VM i Qatar, inden Danmark kort efter gjorde dem følgeskab. Så er alt godt i det tyske, eller var den måske svageste kval-gruppe årsagen til den sikre kvalifikation? Vi ser nærmere på det tyske landshold.

Men ellers handler det selvfølgelig om Bundesligaen, og her er det oplagt at se på denne uges storkamp, hvor Bayer Leverkusen og Bayern München duellerer om pladsen som Spitzenreiter. Bayern tabte overraskende til Frankfurt i seneste runde, men vi sætter faktisk mest fokus på Leverkusen, for hvad er det, den nye træner Gerardo Seoane har gjort, og hvor langt kan det række for det talentfulde hold, der sprudler rent offensivt med Patrik Schick, Moussa Diaby og selvfølgelig Florian Wirtz, som vi har ekstra fokus på i denne podcast?

Vi kigger også lidt frem mod Dortmund – Mainz, og så skal vi naturligvis forbi Hertha BSC, hvor krisen igen kradser. Kevin-Prince Boateng – hvem havde set den komme – havde et optrin med Pal Dardai under træningen, og de seneste to kampe er tabt med en målscore på 1-8. Nu er deres direktør trådt tilbage, og i kulissen pipper Lars Windhordt fortsat lystigt. FC Hollywood vol. 2?

Som noget nyt i vores podcast vil vi fremover også kåres månedens Gipfel og månedens kacktor, hvor vi sætter fokus på de gode og de dårlige historier i Bundesligaen. Denne gang om en Bundesligatræner, der kan blive kansler, samt en Bayern-stjerne der måske/måske ikke risikerer fængsel.

Og til sidst skal vi naturligvis forbi 2. Bundesliga. Vi har tidligere haft fokus på de traditionelle storhold som Schalke, HSV og Werder Bremen, men denne gang kommer vi ikke udenom kultklubben St. Pauli, der topper ligaen. Bliv klogere på klubben som helhed, deres træner, der gerne lader sine spiller nyde en øl både før og efter kampen, samt to 28-årige assistenttrænere.

You may also like
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
2. Bundesliga, St. Pauli
Optakt til runde 13 i 2. Bundesliga – Stikker Hamburg-klubberne af?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Lodtrækning til ⅛-finalerne i DFB Pokal 2023/24