bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Sæsonens hold og det store award show
Bundesligaen, Meisterschale

Vi er klar med en ny podcast, der runder en mindeværdig Bundesligasæson af, når vi blandt andet skal have kåret årets hold.

Bayern blev mestre efter en intens mesterskabskamp, Stuttgart fulgte Nürnberg og Hannover ned i den næstbedste række, Yussuf Poulsen bombede løs, men hvad vil vi ellers huske sæsonen 2018/19 for? Og hvilken karakter fortjener Bundesligaen egentlig?

Forleden kårede den tyske spillerforening årets hold, men det skal da ikke afholde os fra også at give  et bud på, hvem vi synes, der har været de 11 bedste i Bundesligaen i denne sæson. Benjamin Leander har som vanligt besøg af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg, og selvom de er forholdsvist enige om, hvem der fortjener en plads på holdet, så er der også plads til en god debat. Særlig venstrebacken volder en del problemer.

Debat er der også, når sæsonens overraskelse og sæsonens skuffelse skal kåres, ligesom der også er tid til at sige ordentligt farvel til Robbery og mindes deres enorme betydning for både Bayern og Bundesligaen.

Generelt er der lagt op til 1 time og 40 minutters nørderi, hvor panelet også kommer forbi 2. Bundesligaen og Union Berlins mindeværdige oprykning, ligesom vi også forsøger at se fremad mod den kommende sæson, når vi vurderer om særligt Borussia Dortmund kan true Bayern München i kampen om mesterskabet, efter de allerede har været særdeles aktive på transfermarkedet med køb af Thorgan Hazard, Nico Schulz og Julian Brandt.

You may also like
Optakt, BVB, Borussia Dortmund, spilletidspunkter
Optakt: Borussia Dortmund – Schalke 04: Det 99. Revierderby i Bundesligaen
HSV, optakt
Optakt til 9. spillerunde i 2. Bundesliga: Trækker HSV og Paderborn fra i toppen?
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Hadsk derby og St. Pauli på vej mod ligegyldighed
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 7. runde af 2. Bundesliga 2022-2023