bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Revierderby, Gladbach som kontrahold og problemer i Hertha

Podcast: Revierderby, Gladbach som kontrahold og problemer i Hertha

Der er som altid nok at tage fat på, når det handler om fodbold fra det tyske, og denne uge er selvfølgelig ingen udtagelse. Revierderby, Gladbach, Hertha samt et par kinesere i den fjerdebedste række fylder alle en del i denne podcast.

30. september. Det var sidste gang Dortmund vandt en kamp (Pokalen fraregnet), og hvor Peter Bosz lignede et ægte scoop. Nu er de sort-gule inde i en dyb krise, Bosz er på vej ud, og som om det ikke var slemt nok, er rivalerne fra Schalke for første gang i 911 dage også strøget forbi dem i tabellen.

I weekenden mødes de to rivaler så i et Revierderby, der vel ikke er set vigtigere i lang tid. For Dortmund handler det om at tanke selvtillid, mens Schalke for alvor kan cementere sin position i toppen med en derbysejr. De blå går ind til kampen med masser af selvtillid og en placering som nummer to i tabellen.

Arnela Muminovic, og Nicolai Lisberg er ikke helt enige om, hvem der indtager favoritrollen af de to mandskaber, men tror begge på en lige og intens kamp.

Ikke så langt derfra er Gladbach ved at kravle op i tabellen. Specielt efter holdet tilsyneladende er begyndt at spille på omstillinger. Er Hecking og co gode nok til at blande sig i den absolutte top, og hvad er status på Jannik Vestergaard? Masser af mål, men hvordan ser det ud rent defensivt med ham og Ginter i bagkæden?

Gladbach hentede i weekenden en sejr over Hertha, der omvendt stille og roligt daler ned i tabellen. Pal Dardais tropper har mistet grebet på hjemmebanen og er på vej ud af Europa. Alligevel tøver panelet med at snakke om krise i Berlin.

Til sidst falder snakken også ganske kort på et par unge kinesere. Nærmere bestemt det kinesiske U20 landshold, der nu optræder i den fjerdebedste tyske række, og hvis første kamp blev afbrudt, da fans rullede banner ud med “Free Tibet”. Det fik de kinesiske spillere til at forlade banen, og episoden har skabt røre i Kina.

Bliv klogere på hele episoden og få en gennemgang af samtlige kampe i sidste Bundesligarunde.

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Vores podcast vil udkomme hver anden uge resten af året, men skal vi stadig eksistere fra januar af, har vi brug for din hjælp. Da det ikke er helt gratis at producere sådan en podcast, søger vi en partner, der vil sponsorere os. Kan din virksomhed se en interesse i at indgå et samarbejde med Danmarks største side om tysk fodbold og nå ud til flere tusind lyttere, så er det måske dig, vi søger.
For nærmere info send da venligst en email til [email protected]

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Optakt, Gladbach
Rocco Reitz – Stutteriets nye stjerneskud
optakt, Hertha, Højdepunkter
Optakt til 20. spillerunde i 2. Bundesliga: Zorniger i zonen og Hertha mod HSV
Leverkusen, stadion
Optakt: Bayer Leverkusen – Gladbach: Gamle bekendte mødes i Leverkusen