bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Bundesliga > 1899 Hoffenheim > Podcast: Nagelsmann, Tuchel-problemer og nedrykningskamp

Så er det igen blevet tid til, at du kan smide benene op og lytte til en times nørderi om Bundesligaen. Denne gang kommer vi blandt andet forbi skæbnekampen HSV – Wolfsburg, overraskende mestre, ligesom vi dykker ned i Nagelsmann og Hoffenheims succes.

Bundesligaen nærmer sig sin afslutning. Guld og sølv er fordelt, mens to ud af de tre nedrykkere også ligger fast. Derfor er de flestes øjne lørdag rettet mod det nordtyske, hvor HSV og Wolfsburg dyster om ikke at skulle ende på Relegationspladsen. Panelet, der denne gang består af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg, diskuterer sammen med vært Søren Kusk, hvilket af de to hold, der har bedst mulighed for at klare frisag.

Vi kommer selvfølgelig også forbi nogle af de aktuelle temaer i ligaen, hvor Tuchel og Watzkes strid ser ud til at ende med et brud til sommer. Hvorfor er det gået så galt, hvem skal overtage i Dortmund, og hvilken Bundesliga klub kan måske gøre sig forhåbninger om at hente et af Europas største trænertalenter? Vi forsøget at svare på det hele efter bedste evne.

Da sæsonen endnu ikke er forbi, venter vi med det helt store sæsonoverblik, men der bliver selvfølgelig tid til at kigge på nogle af de overraskelser og skuffelser, der har været. Heriblandt Hoffenheims Julian Nagelsmann, der for nyligt blev kåret til årets træner i Tyskland.

Vi giver dig hele fortællingen om den unge Julian, der stod i lære hos Tuchel, og som sidenhen har taget Tyskland med storm. Hvad er en Z-formation, hvad er det han gør rent taktisk, og hvordan ser fremtiden ud er blot nogle af de spørgsmål, vi her kommer forbi.

Endelig slutter vi traditionen tro af med historietimen, hvor vi ser på nogle af de mest overraskende tyske mestre og nedrykkere. Kan det virkelig passe, at der er en større sensation end Kaiserslautern, og hvordan var det nu med Tasmania Berlin og deres rædselssæson?

Vært: Søren Kusk
Gæster: Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Relateret
You may also like
Podcast: der Klassiker, Schalke 04 og masser af VAR
Podcast: Krise über alles
Podcast: Magtkamp i Bayern, Heynckes-comeback og det nye Dortmund
Optakt – TSG Hoffenheim: Kan Nagelsmann gøre det igen?