bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bayern München > Optakt: Wolfsburg – Bayern München

Optakt: Wolfsburg – Bayern München

Hjemmeholdet er kommet tilbage på sporet og kan med en sejr for alvor få kontakt til toppen igen. Bayern er uden nederlag i 2016, men kæmper fortsat med skader i forsvaret.

Wolfsburg

Sidst de to hold mødtes på Volkswagen Arena i Bundesliga-sammenhæng var det en topkamp mellem nummer et og to i tabellen. Skulle Bayern lørdag rejse fra Wolfsburg med en sejr, vil mestrene denne gang have præcist dobbelt så mange point som hjemmeholdet.

Hecking har så småt fået Wolfsburg tilbage på rette kurs med fire point i de seneste to kampe samt sejren i Champions League, men han var dog ikke videre optimistisk på pressemødet forud for kampen.

Holdet er nemlig ramt af et væld af skader til nøglespillere. Dost, Henrique, Benaglio, Ascues, Jung, Caligiuri, Gulivogui, Seguin er alle ude med skader, mens det endnu ikke er sikkert, om Schürrle når at blive klar.

Til trods fra de mange fravær, i sær i offensiven, skal vi nok ikke forvente, at Bendtner får lov at starte. Hans Mercedes stunt er fortsat ikke glemt i Folkevognsklubben, så det bliver højst til en bænkplads for den danske angriber.

Bayern München

Gæsterne leverede en stor indsats i Torino tirsdag, selvom det i sidste ende kun rakte til uafgjort. I den kamp bestod midterforsvaret igen af Kimmich og Alaba, men det kan sagtens tænkes at Guardiola vil give spilletid til Benatia, der så småt er ved at være oppe i fulde omdrejninger.

Hvis det sker, bliver det formentlig på bekostning af Kimmich, der ellers har imponeret stort i rollen som midterforsvar, men som også var involveret i begge Juventus mål. Også Alonso, der sad ude i Champions League kampen, er en kandidat til startopstillingen.

Generelt er Bayerns skadesliste ved at svinde ind, og Guardiola må lørdag kun se bort fra de skadede Martinez, Boateng og Badstuber, ligesom Rafinha er ude med karantæne.

I front satser han formentlig igen på duoen Müller og Lewandowski, der med 39 mål er den mest scorende duo efter 22 runder nogensinde.

Og nå ja, så var det jo i det omvendte opgør, at Lewandowski kom ind fra bænken og scorede fem gange på ni minutter i en allerede legendarisk kamp.

Bud på startopstillinger

Wolfsburg: CasteelsTräsch, Naldo, Dante, R. RodriguezArnold, Luiz GustavoVieirinha, Draxler, M. SchäferM. Kruse

Bayern München: NeuerLahm, Benatia, Alaba, Juan BernatXabi AlonsoRobben, T. Müller, Vidal, Douglas CostaLewandowski

Vidste du, at…:

hver eneste gang Müller scorer i Bundesligaen, så vinder Bayern? De seneste 50 kampe hvor Müller er kommet på måltavlen er således alle endt med sejr.

Dom

Selvom Wolfsburg er stærke hjemme, så mangler de for mange profiler til at hamle op med Bayern. 2-1 til gæsterne.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!