bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Optakt: VfB Stuttgart – Hamburger SV Giganternes oprykningskamp

Optakt: VfB Stuttgart – Hamburger SV Giganternes oprykningskamp

Optakt, Højdepunkter, VfB Suttgart, Hamburger SV

Torsdag aften byder på lidt af en ”Knaller” fra 2. Bundesligaen, hvor HSV besøger Stuttgart. En kamp mellem to hold, der kæmper for at komme tilbage i landets bedste række, hvor de utvivlsomt hører til. Før torsdagens brag ligger hjemmeholdet på 3.-pladsen, mens udeholdet ligger på den eftertragtede 2.-plads, der giver direkte oprykning til ”Erste Liga”.

 

Kampfakta:

Spillested: Mercedes-Benz-Arena, Stuttgart

Kamptidspunkt: Torsdag 20:30

TV: TV3 Sport

 

Holdnyt:

VfB Stuttgart:

Med en mand i undertal det meste af kampe tabte Stuttgart i sidste weekend på udebane til Holstein Kiel.

Pellegrino Matarazzos mandskab har brug for snart at komme tilbage fra Corona-pausen, hvis de skal være at finde i Tysklands fineste fodboldselskab næste sæson. Siden fodbolden startede op igen, har de tabt deres to kampe, hvilket har gjort, at de er blevet overhalet af HSV, uden holdet fra Hamburg overhovedet har vundet en kamp efter Corona-pausen. De har altså virkelig brug for snart at tilføje en håndfuld point til tabellen. En sejr mod HSV vil være meget kærkomment for ”die Schwaben”, og det vil også sende dem tilbage på den vitale 2.-plads.

Torsdagens kamp er dog ikke blevet lettere for dem med tanke på, at Didavi i sidste weekend mod Holstein Kiel fik et rødt kort, og han er derfor i karantæne mod HSV. Udover det er Marc Kempf ude med en knæskade.

Selvom der er en mindre pointkrise hos Stuttgart, så brugte de onsdagen på at offentliggøre, at de har forlænget kontrakten med Pellegrino Matarazzo, så de to nu har papirer på hinanden frem til sommeren 2022

Hamburger SV:

Søndagens topopgør mellem HSV og Arminia Bielefeld på Volksparkstadion endte maske lidt skuffende 0-0, og dermed missede HSV en mulighed for at spille sig tættere på Bielefeld i toppen af tabellen.

HSV må stå med en følelse af ambivalens, når det kommer til holdets genopstart. For to runder siden lå de på tredjepladsen, men de er nu rykket op på 2.-pladsen. Man kan dog ikke rigtig sige, at de er kommet godt i gang. De har spillet to uafgjorte kampe mod henholdsvis Greuther Fürth og Arminia Bielefeld. Begge kampe skulle ”die Rothosen” nok have vundet.

Man kan opsummere HSV’s nuværende situation sådan her; De er kommet skidt i gang, men de ligger godt til i tabellen. De kommer dog ikke til at blive ved med at være heldige. De skal snart se at komme i gang med at vinde fodboldkampe, for selv hvis Stuttgart ikke skulle komme i gang igen, så står både Heidenheim og Darmstadt til at kæmpe med oprykning, hvis HSV bliver ved med hele tiden at spille uafgjort.

Til torsdagens kamp må træner Dieter Hecking se bort fra Ewerton, Bobby Wood og Timo Letschert, der alle sidder ude med skader.

Bud på startopstillinger:

Stuttgart: Kobel; Stenzel, Kaminski, Badstuber, Mola; Karazor, Endo, Castro; Forster, Gomez, Gonzalez
HSV: Fernandes; Vagnoman, Jung, van Drogelen, Leibold; Dudziak, Fein, Hunt; Harnik, Pohjanpalo, Kittel

 

Vidste du, at…:

både HSV og Stuttgart har haft det svært i foråret? Stuttgart er således kun det syvende bedste hold efter jul, mens HSV har gjort det lidt bedre og er placeret på en fjerdeplads i Rückrunde tabellen

 

Dom:

Det er to hold, der på mange måder har brug for en sejr, så vi kan derfor håbe på at få en underholdende fodboldkamp, hvor begge hold vil gå efter sejren. Et nederlag vil dog også være grimt for begge mandskaber, så spørgsmålet er, hvad der kommer til at vægte højest? Bliver det behovet for at vinde eller frygten for at tabe? Vi tror og håber, at det bliver underholdende, og vi tror, at HSV vinder 2-3.

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 15 i 2. Bundesliga: Stadtderby og topopgør
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 14 i 2. Bundesliga: Das Politisches Derby