bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bayer Leverkusen > Optakt til runde 5 i Bundes Manager efterår 2023: Flere favoritter i spil

Optakt til runde 5 i Bundes Manager efterår 2023: Flere favoritter i spil

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold

VFB Stuttgart og især Sehrou Guirassy gjorde, at mit hold klatrede 290 pladser frem trods en elendig indsats af Union Berlin. 
I runde fem er der flere store favoritter, som man bør overveje til sit hold. Formstærke Stuttgart tager imod Darmstadt, og her kan man endda se startopstillingen, inden holdet skal sættes. Bayern møder Bochum hjemme, mens Leverkusen får besøg af den anden oprykker Heidenheim. 

Mine udskiftninger

Forsvar

Robin Knoche (4,6 mio) Union ud – Robin Gosens (6,1 mio.) Union ind
Jeg købte Knoche i sin tid, da Union havde et stærkt forsvar i den forgangne sæson, og fordi han tog sig af straffespark. Dem har de bare ikke fået nogle af, og så har forsvaret for øvrigt været hullet som en si. Gosens bliver da også købt pga. sine offensive kvaliteter, og så er det bare bonus, hvis han spiller til nul. Foreløbig er det blevet til tre mål for den farlige venstre kant.

Midtbane

Jan-Niklas Beste (4 mio.) Heidenheim ud – Rocco Reitz (2,1 mio.) BMG ind
Beste har haft sin bedste tid på mit hold, da Heidenheim skal en tur til formstærke Leverkusen. Ind kommer Rocco Reitz, og det er primært fordi han er billig. Reitz leverede en enkelt assist i Gladbachs fine comeback i Darmstadt, og måske kan han lave noget tilsvarende mod Leipzig.

Mine overvejelser

Jeg var godt nok tæt på at sælge Kane, da jeg med alle de penge, som det salg ville frigive, kunne købe masser af lækkerier hos Leverkusen. Jeg vælger dog at spille konservativt og satser på, at mine berlinere endelig får gang i spillet det gode spil igen. Med Guirassy, Behrens og Kane fremme har jeg i hvert fald et angreb, hvor der er hattrick-potentiale på alle pladser.

Mit anførervalg

Jeg sætter bindet over på Guirassy. Angriberen fra Guinea er suveræn topscorer i Bundesligaen, og da Stuttgart får besøg af, hvad der ligner ligaens dårligste hold, så bør han slå til.

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 11: Undskyld, Kane!
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 9 i Bundes Manager – ”Tief im Westen…”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 8 i Bundes Manager: Hep, hep, Heidenheim og No til Jess