Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach

Optakt: SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach

Gladbach stormer frem og er en af Bundesligaens mest attraktive mandskaber netop nu. Fredag aften gælder det Freiburg, som de dog traditionelt set har det svært med. Vi er klar med stor optakt til kampen.

Kampfakta

Spillested: Schwarzwald Stadion, Freiburg
Dommer: Hartmann
TV: Viaplay
Kamptidspunkt: Fredag, kl. 20.30

Holdnyt

Freiburg:

Det har været en meget blandet sæsonstart for Freiburg, der inden kampen fredag aften mod Gladbach indtager 11. pladsen i ligaen. Indtil videre er det blevet til to sejre, tre uafgjorte kampe samt tre nederlag.

Sæsonen startede ikke specielt godt, da holdet tabte de to første kampe til henholdsvis Frankfurt og Hoffenheim. Sidenhen er spillet dog blevet bedre, hvilket også har givet holdet to sejre, og så er det værd at notere sig, at Freiburg i sidste runde fik 1-1 på Olympiastadion på trods af et markant spilovertag til Hertha BSC.

Netop det point i hovedstaden har givet Christian Streichs tropper tro på tingene, og derfor kan de måske også drille et særdeles godt spillende Gladbach-hold på hjemmebanen. Offensivt har der dog været problemer, og i de sidste fire kampe har holdet kun formået at komme på tavlen tre gange.

Selvom fredagens gæster fra Gladbach har fået en god start på indeværende sæson, har Freiburg haft et rimelig godt tag på Gladbach, der aldrig har formået at vinde på Schwarzwald-Stadion. I de 18 kampe klubberne har mødt hinanden, er det faktisk Freiburg, der har overhånden, da de har vundet syv opgør, mens Gladbach har vundet seks, og de resterende fem er endt uden vinder.

Til kampen mod Gladbach må Streich se bort fra Abrashi, Gondorf, Stanko, Borrello og Niederlechner.

Gladbach:

Gladbach har fået en fuldstændig fremragende sæsonstart, hvor holdet kun har indkasseret et enkelt nederlag i otte kampe. Alt har stort set fungeret, og især offensiven har været sprudlende indtil videre, hvor holdet endnu ikke er gået fra banen uden at score. Noget af en omvæltning i forhold til sidste sæsons til tider kedelige udtryk.
Specielt nyindkøbte Pleá har fået en drømmestart i klubben, og han har indtil videre lavet fem mål i otte Bundesliga-kampe.

Også Thorgan Hazard har holdt niveau fra sidste sæson, og belgieren med det velkendte efternavn, har til tider spillet på samme niveau som brormand Eden i Chelsea. Ved siden af ham har Jonas Hofmann også endelig fået hul på målbylden, og i sidste runde lykkedes det ham at score sit første hattrick i karrieren. Der er derfor heller ikke meget, der tyder på, at Gladbach skulle smide point i Freiburg, men det er altså et sted, hvor holdet aldrig har vundet.

Defensiven har også set stærk ud, og inden sæsonen var der flere, der satte spørgsmålstegn ved den bagerste kæde. Denne kritik er dog gjort til skamme, da holdet har holdt nullet i tre kampe, men alligevel har nogle spekuleret i, om danske Andreas Christensen skulle tilbage til Gladbach, da midtstopperen ikke får specielt meget spilletid i sin klub Chelsea. AC er dog ikke et emne for Gladbach, fortæller klubbens sportsdirektør, Max Eberl,

–  Vi har et fantastisk forhold til Andreas, men han er ikke et emne lige nu. Vi har et par topspillere i det centrale forsvar i Mathias Ginter og Nico Elvedi, siger sportsdirektøren til Skysport ifølge Goal.com.

For at vende tilbage til udekampen mod Freiburg, så har Dieter Heckring samtlige spillere klar til opgøret i Freiburg, hvilket giver holdet gode muligheder for at hente endnu en sejr.

Karantæner:

Freiburg: Ingen
Gladbach: Ingen

Bud på startopstillinger:

Freiburg:
Schwolow – Kübler, Gulde, Heintz, C. Günter – R. Koch, Höfler – Haberer, Frantz – Waldschmidt – Petersen
Gladbach: Sommer – Lang, Ginter, Elvedi, Wendt – Strobl – Hofmann, Neuhaus – T. Hazard, Plea – Stindl

Vidste du, at..:

Ingen af de to mandskaber har formået af vinde på udebane i de 18 indbyrdes kampe klubberne har spillet?

Dom:

Gladbach har set rigtig skarpe ud her på det seneste, og de ligner også et hold, der for første gang skal vinde på udebane over Freiburg. Vi tror på en sikker Gladbach sejr på 2-0.

Hvis du også tror på Gladbach sejr, så spil på kampen og Bundesligaen hos YouBet. Lige nu får du 2,30 for en Gladbach-sejr, mens en sejr til Freiburg står i odds 3,10. En uafgjort giver pengene 3,45 gange igen

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 15: De Beste fra Heidenheim