Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt og spilforslag: Hoffenheim - Bayer Leverkusen - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og spilforslag: Hoffenheim – Bayer Leverkusen

Optakt og spilforslag: Hoffenheim – Bayer Leverkusen

højdepunkter, optakt, Hoffenheim, Bayer Leverkusen

Få optakt, oddsforslag og startopstillinger til Bundesligakampen Hoffenheim – Bayer Leverkusen…

Vi fortsætter vores ekspertodds-konkurrence fra efteråret. Casper Høygård fra Discovery Networks har siddet på tronen over vinterpausen, men udfordres i denne runde af Eurosports kommentator Henrik Hvillum.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp. Ingen af de to havde succes med at ramme rigtigt i fredagens kamp, men lad os se om de ikke kan forbedre det i dag.

Hoffenheim

Hjemmeholdet går ind til foråret på en sidsteplads, men med Stevens ved roret, er der trods alt grund til optimisme. Ikke forbi spillet var berusende i første halvdel af sæsonen, men fordi hollænderen om ikke andet formåede at sætte et par point på kontoen.

Leverkusen er dog ikke yndlingsmodstanderen – så langt fra endda. I de to klubbers sidste 15 opgør har Hoffenheim således tabt hele 13 gange.

I de to klubbers opgør i foråret blev det da også til nederlag, efter Zuber ellers havde bragt holdet foran efter blot fem minutter.

Til lørdagens kamp må Stevens se bort fra Elyonoussi, Herdling og Schwegler. Til gengæld kan han råde over nyindkøbet Kamaric, der dog formentlig får lov at begynde på bænken.

Bayer Leverkusen

For gæsterne kom vinterpausen ubelejligt. Efter et efterår hvor resultaterne og præstationerne var svingende, fik holdet endelig lidt stabilitet til sidst, hvor de sluttede af med tre sejre i træk.

Særlig Hernandez var skarp med mål i syv af de seneste otte Bundesligakampe. Mod Hoffenheim er det dog Kiessling, der er fokus på. Den lange angriber har scoret ti gange i fjorten opgør mod gæsterne.

De langtidsskadede Bender, Hilbert og Aranguiz er endnu ikke klar. Alle tre er tilbage i træning, men forventes ikke i kamp lige foreløbigt. Derudover er også Boenisch ude.

Bud på startopstillinger

Hoffenheim: Baumann – Kaderabek, Schär, Süle, J.-S. Kim – Strobl, Rudy – Schmid, Volland, Zuber – E. Vargas

Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj, Toprak, Tah, Wendell – Kampl, Kramer – Bellarabi, Calhanoglu – Kießling, Chicharito

Spilforslag

Henrik Hvillum, Eurosport

Hoffenheim – Bayer Leverkusen 2 1,70 (100 kr)
Igen et fedtspil, men Leverkusen sluttede godt af med kun et nederlag i de sidste fem kampe i Bundesligaen inden vinterpausen. Det kan godt give en vigtig udesejr mod ligaens absolutte bundhold.

Casper Høygård, Discovery Networks

Hoffenheim – Bayer Leverkusen (1-0) X 3,55 (50 kr)
Som rækkens bundprop er Hoffenheim naturligt underdog mod Leverkusen. Under Stevens – som tiltrådte midt på efteråret – har alle kampe dog været meget tætte. Det er ligeledes tilfældet med de to holds møder over de seneste par sæsoner. Faktisk har Leverkusen i de seneste fire besøg på Rhein-Neckar Arena vundet med lige præcis en enkelt pind.

Spil her

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!