Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Tips og optakt til Hamburger SV - Bayern München - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Tips og optakt til Hamburger SV – Bayern München

Tips og optakt til Hamburger SV – Bayern München

Bundesligaen ruller igen! Læs vores optakt og oddsforslag til forårspremieren, hvor hjemmesvage HSV skal forsøge at stoppe deres skrækmodstander fra Bayern.

Vi fortsætter vores ekspertodds-konkurrence fra efteråret. Casper Høygård fra Discovery Networks har siddet på tronen over vinterpausen, men udfordres i denne runde af Eurosports kommentator Henrik Hvillum.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

Vinderen går videre til næste runde, hvor en ny udfordrer venter, og den tipper, der i de næste fire runder har ramt det højeste odds på en runde, vinder en fodboldtrøje fra Tyskland, som vi garanterer hører til sjældenhederne i Danmark.

Hamburger SV

Holdet havde et fornuftigt efterår, hvor de overvintrede på en tiendeplads. Det fik i vinterpausen bestyrelsen til at forlænge Bruno Labbadias kontrakt, så den nu løber frem til 2017.

Til kampen mod Bayern kommer Labbadia og HSV dog på lidt af en opgave. Spahic og Ekdal er begge ude med skader, mens både Djourou og Lasogga er tvivlsomme. Med HSV’s håbløse statistik mod Bayern in mente, er det derfor ikke utænkeligt, at Labbadia ”sælger” kampen og sparer sine profiler.

HSV’s fans kunne til trods for en placering midt i tabellen, og med kun fem point op til de europæiske pladser, ellers godt bruge en succes på hjemmebane. Kun to gange i efteråret lykkedes det holdet at vinde hjemme, mens det til gengæld blev til fire udesejre.

Bayern München

Efter den næstbedste efterårsrunde nogensinde i Bundesligaen, cruiser Bayern mod endnu et mesterskab, men holdet fra Säbener Strasse har i de senere år haft det svært i forårspremieren. I 2012 blev det til et 3-1 nederlag mod Gladbach, mens Bas Dost og Wolfsburg sidste år vandt hele 4-1.

Optakten til foråret har da heller ikke forløbet helt problemfrit. I deres sidste test blev det overraskende til et 2-1 nederlag mod Karlsruher, i en kamp hvor Boateng blev vist ud.

HSV er dog lidt af en ønskemodstander for mestrene, der i de sidste seks kampe har vundet fem og spillet en uafgjort med en måldifference på 29-4. Faktisk er Bayern ubesejrede mod netop HSV i deres seneste 12 indbyrdes opgør.

Flere spillere er så småt på vej tilbage efter lange skadespauser, men holdet må stadig undvære Benatia og Bernat, ligesom Götze og Ribery fortsat er i gang med genoptræningen. Ny mand på skadeslisten er i øvrigt Rafinha, hvilket betyder, at Lahm formentlig rykkes ned på sin højre back.

Bud på startopstillinger:

Hamburger SV: AdlerDiekmeier, Djourou, Cleber, OstrzolekKacar, HoltbyN. Müller, Hunt, IlicevicLasogga  

Bayern München: NeuerLahm, Javi Martinez, J. Boateng, AlabaXabi Alonso, VidalRobben, N. Müller, Douglas CostaLewandowski

Spilforslag

Henrik Hvillum, Eurosport

HSV – Bayern München (1-0) 2 1,58 (100 kr)
Bayern er suveræne på udebane og har desuden et godt tag på HSV. En sejr på to eller tre mål er sandsynlig.

Casper Høygård, Discovery Networks

HSV – Bayern München Bayern vinder med rent mål 2,10 (100 kr)
Thomas Müller 1. målscorer 4,70 (50 kr)
Jeg er egentlig glad for at se, at det går HSV bedre end længe, men ligesom så mange andre tyske hold, så er der bare mange niveauer op til Bayern. Og deres træningskampe har ikke ændret på mit syn på det. HSV laver i snit et mål pr hjemmekamp i Bundesligaen, men jeg tror bare ikke lige, at det sker mod rækkens suverænt bedste defensiv. Omvendt skal Müller og resten af slænget nok sørge for mål i den anden ende. Bayern har vundet de to seneste indbyrdes møder med sammenlagt 13-0.

Spil her

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?