bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Hertha BSC – Eintracht Frankfurt

Optakt: Hertha BSC – Eintracht Frankfurt

Optakt, Hertha BSC, Berlin

Tysklands hovedstad byder lørdag aften på et interessant opgør. Et opgør med et stærkt, men ikke så iøjnefaldende Hertha-mandskab mod et på den anden side meget iøjnefaldende Eintracht Frankfurt-mandskab. ”Die Adlern” har tre sprængfarlige frontmænd i form af Luka Jovic, Sebastian Haller og Ante Rebic, der tilsammen har scoret 24 mål i indeværende sæson. Trioen kan med rette sidestilles med nogle af de skarpeste angrebskonstellationer ude i det store Europa, og det bliver spændende at se, om Hertha kan stille noget op imod de tre.

Kampfakta:

Spillested: Olympiastadion, Berlin
Dommer: Schlager
Kamptidspunkt: Lørdag 18:30
TV: TV3 MAX – Se kampen og de andre Bundesligakampe direkte

Holdnyt:

Hertha BSC:

I sidste weekend tog Hertha en fin 20-sejr på udebane over Hannover 96.

Tre point i aftenens kamp kan sætte ”die Alte Dame” på á point med Eintracht, og de kan derfor med deres høje grad af stabilitet, hvilket ikke altid har været varemærket for hovedstadsklubben, begynde at ligne en seriøs bejler til top-4, selvom det dog igen i år er et bredt og skarpt felt i toppen.

I sidste runde mod Hannover spillede Dardai med Selke og Ibisevic på toppen, mens Ondrej Duda, der på daværende tidspunkt ellers havde startet inde i alle sæsonens Bundesliga-kampe for Hertha, fik en plads på bænken.

Ondrej Duda fik specielt i sæsonens første håndfuld kampe bidraget med en række scoringer, men det lader til, at angrebskonstellationen ligesom i sidste runde mod Hannover bliver med Ibisevic og Selke.’

Rekik, Stark og Dilrosun kommer ikke i spil til lørdagens opgør pga. af skader.

Eintracht Frankfurt:

Eintracht indkasserede et nederlag lydende på 2-1 i sidste weekend til Wolfsburg på hjemmebane. Måske lidt overraskende med Frankfurts gode form in mente, da en stime på fem sejre i træk dermed blev brudt. For Frankfurt gælder det derfor om hurtigst muligt at finde tilbage på sporet, så de fastholder deres plads i toppen af tabellen.

For selvom den forreste trio sprudler, så indtager de lige nu femtepladsen, og skal de kæmpe med om de Champions League-givende placeringer, så er der ikke råd til de store udfald.

Gæsterne vandt godt nok deres seneste opgør på Olympiastadion i Berlin, men det er også eneste sejr i de seneste otte indbyrdes opgør mellem de to duellanter.

Adi Hütter må til opgøret se bort fra Abraham, Chandler, Allan, Cetin og Zimmermann.

Karantæner:

Hertha BSC: Ingen
Eintracht Frankfurt: Ingen

Bud på startopstillinger:

Hertha BSC: Jarstein; Lazaro, Lustenberger, Torunarigha, Plattenhardt; Leckie, Grujic, Maier, Kalou; Ibisevic, Selke
Eintracht Frankfurt: Trapp; Salcedo, Hasebe, Ndicka; da Costa, de Guzman, Fernandes, Kostic; Rebic; Haller, Jovic

Vidste du, at…:

”die Adlern” for Herthas offensive folk historisk set har været favoritmodstanderen i Bundesligaen? Med 108 mål er Eintracht Frankfurt holdet, Hertha har scoret flest mål imod i deres Bundesliga-historie.

Dom:

Det ligner på papiret et meget jævnbyrdigt opgør, der kan gå begge veje, og det kan med overvejende sandsynlighed også sagtens ende i en pointdeling. Et bud på resultatet må derfor nok hentes hjem på en mavefornemmelse. Vi siger 2-1 til ”die Adlern”.

Vil du en tur til Berlin opleve Bundesligaens gamle dame hjemme på Olympiastadion, så se her, hvordan du får billetter til Hertha BSC’s kampe

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!