Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Hertha Berlin - Hannover 96 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Hannover 96 > Optakt: Hertha Berlin – Hannover 96

Optakt: Hertha Berlin – Hannover 96

Optakt, Hertha BSC, Berlin

Kan Hertha Berlin komme tilbage på CL-sporet mod (næsten) nedrykkede Hannover 96?

Hertha Berlin

Hovedstadsklubben fik en ordentlig snitter, da de i sidste weekend rendte ind i Gladbachs gegenpres-maskine. Borussianerne var taktisk og teknisk overlegne og fik pillet glansen af sæsonens overraskelse med en 5-0-sejr.

Ikke nok med at selvtilliden nok har taget et dyk ovenpå dét nederlag, så er Herthas Champions League-plads efterhånden også kommet i fare med kun tre point ned til netop Gladbach samt Leverkusen.

Dagens modstander er dog af den noget mere overkommelige slags, og så er man også tilbage på hjemmebanen, hvor man har vundet de tre seneste kampe og scoret mindst to gange.

Til kampen må man undvære John Brooks i forsvaret, men ellers er det et velkendt Hertha-hold vi får at se.

Hannover 96

Hannover 96 ligger helt sidst med 10 point op til noget, der bare kunne ligne en redning. Først på ugen – og efter endnu et nederlag – blev Thomas Schaaf fyret og tøjlerne overladt til ungdomstræneren Daniel Stendel.

Trænerfyringer kan fra tid til anden give et hold et boost, men Hannover er så godt som rykket ned, og tidligere trænerfyringer har jo heller ikke vist sig nyttige.

Holdet har tabt 13 af de seneste 14 kampe og kun scoret i to af de sidste 10 opgør, og mest af alt ligner spillerne alle sammen nogen, der ønsker sig langt væk.

Bud på opstillinger

Hertha BSC: Jarstein – Weiser, S. Langkamp, Stark, Plattenhardt – Lustenberger, Skjelbred – Haraguchi, Darida, Kalou – Ibisevic

Hannover 96: Zieler – H. Sakai, Milosevic, C. Schulz, Sorg – Schmiedebach, Hoffmann – Karaman, Kiyotake, Bech – A. Sobiech

Vidste du, at…:

Ron-Robert Zieler har spillet alle Bundesliga-kampe de sidste fem år? Dagens kamp bliver den 171. i rækken – i træk! – og det er kun overgået af tre koryfæer: Maier, Stein og Schumacher!

Dom:

Der skal en peptalk af en anden verden til for at ruske op i det her Hannover-hold. Spørgsmålet er, om ikke Hertha, foruden at have mest kvalitet, også har mest på spil. Vi tror på en hjemmesejr på 2-0.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!