bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Optakt: Hamburger SV – St. Pauli

Optakt: Hamburger SV – St. Pauli

Optakt, HSV

Kampfakta

Kamptidspunkt: lørdag 13.00
Spillested: Volksparkstadion (Hamburg)
Dommer: Gräfe
TV: Viaplay

Holdnyt:

Hamburger SV

HSV har fået en ganske fin start på Rückrundens første fire kampe, der har budt på 10 ud af 12 mulige point, hvilket er den bedste formkurve sammen med Stuttgart og Kiel.

Sidste weekends udekamp mod nedrykkerne fra Hannover 96 lignede dog længe et nederlag, eftersom hjemmeholdet havde bragt sig i front ved Teuchert, men HSV formåede dog at udligne i det 96. spilleminut, hvor det sjette hjørnespark gav pote.

Den indskiftede finske angriber – Joel Pohjanpalo – headede bolden i netmaskerne, og med det ene point sniger mandskabet sig op på en foreløbig andenplads, hvilket betyder direkte oprykning til Bundesligaen.

Træner Dieter Hecking må sætte en startellever uden hans skadede kvintet – Ambrosius, Dudziak, Fein, Gyamerah og Vagnoman.

 

St. Pauli

På Millerntorn-stadion ser et comeback til Bundesligaen meget tvivlsomt ud, med en placering på 14. pladsen efter 22 runder. Her er tankerne mere på overlevelse, da stregen truer to point længere nede.

Weekendens kamp mod bundproppen Dresden vil ikke blive husket for spillet på banen, der endte 0-0. Men scenerne efter kampen var i mediernes søgelys, da Dresden-fans trængte ind til St.Pauli’s tilhængere. Sikkerhedsvagter måtte gribe ind, og flere af dem blev sårede i tumulten. Politiet blev blandt andet tilkaldt, fordi en ukendt gerningsmand skød med fyrværkeri, som landede blandt tilskuere. Begge klubber har været ude og tage afstand fra optøjerne.

Totenkopf har ikke været flyvende i ruckrunden, hvor mandskabet blot har skrabet to point sammen ud af tolv mulige. Derbyet er derfor et vigtigt vendepunkt for holdet, og de viste i seneste derby, at de kan drille rivalerne, da de ved den lejlighed sikrede sig en 2-0 sejr.

Jos Luhukay har stort set hele arsenalet til rådighed forud for The Hamburg Derby med undtagelse af Avevor.

 

Bud på holdopstillinger

Hamburger SV: Fernandes – Beyer, Letschert, Drongelen, Leibold – Jung – Schaub, Hunt – Jatta, Hinterseer, Kittel
St.Pauli: Himmelmann – Zander, Östigard, Buballa, Ohlsson – Flum – Miyaichi, Sobota, Benatelli, Gyökeres – Veerman

 

Vidste du, at..

Jos Luhukay har vundet sine fem seneste kampe mod HSV? En som St. Pauli træner, tre som Hertha-træner og en enkelt i spidsen for Augsburg

Dom:

I den store havneby findes der ikke et større opgør end Hamburger SV mod St. Pauli. Både på og udenfor banen skuffer begivenheden ikke, og vi tror på en 2-1 sejr til hjemmeholdet i et dramatisk derby.

You may also like
Bundesliga, 2. Bundesliga, podcast
Podcast: Trænerfyringer, Bayerns manglende bredde og HSV med maksimum point
Højdepunkter, HSV, Paderborn, mål, Hamburger SV
Højdepunkter og mål: Paderborn – HSV 3-4
Dietmar Hopp, optakt
Optakt: Hoffenheim – Bayern München: Mestrene jagter ny Bundesligarekord
Optakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – RB Leipzig