bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Hamburger SV – FC Köln

Optakt: Hamburger SV – FC Köln

HSV, optakt, 2. Bundesliga

En god gammel fodboldterm lyder ”tabellen lyver aldrig”. I så fald venter der lørdag aften et opgør mellem Bundesligaen to dårligste mandskaber. Ligaens bundprop fra Köln gæster holdet fra havnebyen. Trods det at de to hold huserer i bunden af tabellen, så kan vi alligevel godt forvente os en god fodboldkamp. Begge hold har nemlig brug for tre point i den ubarmhjertige bundstrid.

Kampfakta:
Spillested: Volksparkstadion, Hamborg
Dommer: Winkmann
Kamptidspunkt: Lørdag 18:30

Holdnyt:

HSV:

”Die Rothosen” indledte 2018, som de sluttede 2017. Endnu et nederlag til det hårdtprøvede mandskab. Denne gang ude til Augsburg med cifrene 1-0.

HSV har egentlig en fin trup, men de virker ikke som et hold, der kan vinde fodboldkampe. Det kan være, at Gisdols tid i Hamburg er ved at løbe ud. Det tager sjældent lang tid at opvarme trænersæddet i HSV, og traditionsklubben har brug for, at der bliver gjort noget snart, hvis de skal reddes.

Januar-vinduet kan være en kærkommen mulighed for at skaffe et par nye rekrutter, der kan redde klubben fra nedrykning. Specielt en målfarlig angriber kunne Gisdol bruge, ligesom det rygtes, at Brøndby-emnet Dominik Kaiser skulle være på vej til det nordtyske. Omvendt lykkedes det i første omgang ikke at sælge Wallace, der ellers er gået i strejke for at komme væk.

Nicolai Müller, Albin Ekdal, Walace, Fiete Arp og Benjamin Thoelke vil alle være fraværende til lørdagens bundbrag grundet skader.

FC Köln:

Langt inde i tillægstiden fik Köln sikret sejr i det store ”Rheinisches-Derby” mod de evige rivaler fra Gladbach. Köln vandt også efterårssæsonens sidste kamp, så det er efterhånden en lille stime, som ligaens bundprop har gang i.

Det er magiske kamp som den senest mod Gladbach, der kan få spillere og fans til at tro, at der stadig er håb.

Der er ret bred enighed om, at hvis det lykkes Köln sikre endnu en Bundesliga-sæson, så skal der ske lidt af et mirakel. Vi må dog ikke glemme, at Köln faktisk har et par ganske kvalificerede spillere. Specielt ”gedebukkenes” nye angriber Simon Terodde ser spændende ud. Han er en angriber, der kan finde vej til målet, hvilket var en stor mangelvare for Köln gennem hele efteråret.

Med en sejr i aften vil de blot ligge tre point bag HSV, og dermed vil de lige så stille få den rigtige side af nedrykningsstregen inden for rækkevidde.

Köln må dog undvære folk som Bittencourt, Maroh, Joao, Rausch, Cordoba, Risse og Janes Horn.

Karantæner:
HSV: Ingen
FC Köln: Ingen 

Bud på startopstillinger:
HSV: Pollersbeck; Diekmeier, Mavraj, Papadopoulos, Douglas Santos; Jung, Sakai; Hahn, Hunt, Kostic; Wood
FC Köln: Horn; Sørensen, Mere, Heintz, Hector; Koziello, Höger; Klünter, Jojic; Zoller, Terodde

Vidste du, at… :
Lewis Holtby har scoret seks mål mod Köln, hvilket gør Köln til midtbanespillerens favoritmodstander? Holtby har ikke fået mange chancer i denne sæson, men måske Gisdol skulle overveje at tage ham i brug denne lørdag.

Dom:

Trods Kölns flotte resultat sidste weekend, så plejer HSV at kunne hive et eller andet frem, når de er pressede. Hjemmebanefordelen taler skam heller ikke imod det evige Bundesliga-mandskabs sag. 2-1 til HSV.

 

Vil du gerne en tur ned og se HSV, så se her hvordan du får billetter til deres Bundesliga kampe

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union