Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Hamburger SV – Eintracht Frankfurt - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Hamburger SV – Eintracht Frankfurt

Optakt: Hamburger SV – Eintracht Frankfurt

HSV, Spilletidspunkter, optakt

Får hjemmeholdet endelig hul på bylden mod højtflyvende Frankfurt?

Kampfakta:
Spillested: Volksparkstadion, Hamburg
Dommer: Perl
Kampstart: Fredag 20:30
På tv: Eurosport 2

Holdnyt:
Hamburger SV:
Det grænsede til det ufattelige, at HSV i sidste runde fik et point med hjem fra Gladbach. Allerede efter 25 minutter blev de reduceret til ti mand, og så lykkedes det endda modstanderne at brænde to straffespark undervejs.

Adler havde en af sine helt store kampe i HSV-målet, og det skal den erfarne målmand også gerne have fredag aften, hvis hjemmeholdet skal gøre sig forhåbninger om den første sejr i sæsonen.

Generelt skal defensiven levere mod et formstærkt Frankfurt-mandskab, for det er ikke just imponerende, hvad HSV har at byde ind med offensivt. Sølle to mål, begge scoret af Wood, er alt hvad Gisdols tropper har at fremvise efter syv runder.

Gisdol er stadig ved at finde sig til rette i det nordtyske, og det efterlader et større spørgsmålstegn ud for den forventede startopstilling. Djourou og Cleber er med sikkerhed ude med henholdsvis skade og karantæne, mens Holtby forventes at være med fra start efter lidt sygdom først på ugen. Længere fremme på banen kan Halilovic måske se frem til en startplads på bekostning af Hunt.

Frankfurt:
Gæsterne imponerede stort i sidste runde, da de hjemme fik 2-2 mod Bayern München. Specielt imponerende var det, at udligningen kom, da hjemmeholdet var reduceret til ti mand.

Manden med udligningen var ikke overraskende Fabian. Mexicaneren har været det helt store lyspunkt i denne sæson for die Adlern, og mod en gavmild HSV-defensiv uden Djourou vil han formentlig få sine chancer for at føje flere mål til sin sæsontotal.

Generelt er der meget, der tyder på, at Frankfurt kan sikre sig flere point på Volksparkstadion. Udover de to holds øjeblikkelige form, så er Frankfurt ubesejret i deres seneste otte kampe mod Hamburger SV.

Træner Kovac, der har en fortid i netop HSV, må til kampen se bort fra Anderson, Russ, Varela, Blum, Flum, Stendera, Bunaki og Rebic, der alle er ude med skader, ligesom Huszti må se til fra tribunen efter sin udvisning i sidste runde.

Karantæner:
Hamburger SV: Cleber
Frankfurt: Huszti

Bud på startopstillinger:
Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Ekdal, Spahic, Douglas Santos – G. Sakai, Holtby – N. Müller, Halilovic, Kostic – Lasogga
Frankfurt: Hradecky – Chandler, Abraham, Vallejo, Oczipka – Hasebe, Mascarell – Seferovic, Fabian, Tarashaj – Meier

Vidste du, at…:
HSV ikke har scoret i fem kampe i træk? Skulle de igen gå fra banen uden mål fredag, vil det være en tangering af ”klubrekorden”.

Dom:
Statistikken og formen peger vel egentlig på en Frankfurt-sejr, men sidste uges point mod Gladbach må have givet selvtillid. 0-0.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!