bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: FC Bayern München – SV Werder Bremen

Optakt: FC Bayern München – SV Werder Bremen

Optakt, Bayern München, øl på stadion

Kampfakta:
Spillested: Allianz Arena, München
Kamptidspunkt: Lørdag 15:30
TV: Xee

 

Holdnyt:

FC Bayern München:

Før landskamppausen vandt Bayern sekspointskampen på udebane mod Dortmund med 2-3, og dermed er sydtyskerne fortsat på førstepladsen i Bundesligaen.

De tre point mod Dortmund satte en stor fed streg under, at Bayern bliver svære, hvis ikke umulige at vippe af tronen i denne sæson. Når man har vundet Bundesligaen 30 gange og Champions League seks gange, siger det sig selv, at man igennem tiden har haft nogle fantastiske hold med nogle storslåede spillere. Men for at være helt ærlig kan det godt svært at nævne et tidspunkt i historien, hvor Bayern har været så stærke, som de er nu. Man skal altid passe på med at lade sig rive med, men Bayern har nok aldrig været så overlegne i forhold til deres modstandere på den hjemlige- og internationale arena, som de er lige nu.

Dog fik en del af Bayern-spillerne ørene i maskinen i midtugen, da Neuer, Süle, Goreztka, Sané og Gnabry alle var med til at tabe 6-0 mod Spanien i en historisk ydmygelse af det tyske landshold.

Alphonso Davies, Joshua Kimmich og Corentin Tolisso sidder ude med skader.

 

 

Werder Bremen:

Før landskampspausen spillede Werder Bremen 1-1 på hjemmebane mod 1. FC Köln. Det kan ikke på nogen måde siges at være et overraskende resultat, for det var faktisk fjerde gang i træk, at Werder Bremen spillede 1-1 i Bundesligaen.

Sidste sæson kæmpede Werder en indædt kamp med nedryknigsstregen, men i år ser det ud som om, at de har fået bedre styr på sagerne. Selvom de var i store problemer sidste sæson, bevarede den sportslige ledelse i klubben tilliden til Florian Kohfeldt hele vejen igennem. De fleste i klubber i samme situationen havde nok fyret træneren, men det ser ud som om, at tilliden, de viste i klubben, har båret frugt, for Werder ser stærkere ud i denne sæson.

Florian Kohfeldt er den næstlængstsiddende træner i en Bundesligaklub efter Freiburgs Christian Streich. Bayern München har han dog aldrig besejret, men det skal han ikke være ked af, for faktisk har Bremen tabt de sidste 22 kampe i træk mod sydtyskerne.

Til lørdagens svære udekamp sidder Niclas Füllkrüg og Milos Veljkovic ude med skader.

 

Bud på startopstillinger:

Bayern München: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez; Martinez, Goretzka; Gnabry, Müller, Coman; Lewandowski
Werder Bremen: Pavlenka; Gebre Selassie, Toprak, Friedl, Augustinsson; Groß; M. Eggestein, Bittencourt, Mbom; Raschica, Sargent


Dom:

Werder har været gode til at skrabe point sammen i denne sæson, men de er oppe mod overmagten lørdag eftermiddag. De tyske landsholdsspillere vil revanchere fadæsen mod Spanien, og det går ud over Werder. 4-0 til Bayern München.

Få spiltips til Bundesligaen

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg