bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: FC Bayern München – 1. FC Union Berlin

Optakt: FC Bayern München – 1. FC Union Berlin

Højdepunkter, Union Berlin, Bayern München, optakt

Kampfakta:
Spillested: Allianz Arena, München
Kamptidspunkt: Lørdag 18:30
TV: See

 

FC Bayern München

I sidste weekend spillede Bayern 1-1 på udebane mod Hoffenheim, i en kamp hvor de i den grad manglede skarphed, for de spillede sig faktisk til et væld af chancer.

Hvis Bayern vinder lørdag aften, bliver det Manuel Neuers sejr nummer 311 i Bundesligaen. I så fald tager han rekorden for flest sejre i Bundesligaen fra Oliver Kahn. Hvis det ikke sker lørdag, er det blot et spørgsmål om tid, før han tager den, og det vil sætte en stor fed streg under den 35-årige målmands eftermæle. Når han en dag lægger handskerne på hylden, vil han uden tvivl stå tilbage som en af de bedste målmænd nogensinde. Trods den fremskredne alder er han stadig en målmand på den øverste hylde, og i sidste weekend mod Hoffenheim havde han flere storslående redninger. Kampen blive desuden Bayern Münchens nummer 1935 i Bundesligaen, og dermed vil de blive den klub, der har spillet flest kampe i Bundesligaen.

Lewandowski trænede ikke med i onsdags grundet knæproblemer, men det forventes, at han er klar til at starte inde lørdag aften. Hvis ikke, så er det formentlig Serge Gnabry der overtager pladsen helt i front.

Alphonso Davies er fortsat ude. Leon Goretzka er på vej tilbage, men sidder stadig ude, mens Niklas Süle har pådraget sig en muskelskade og glipper kampen.

 

FC Union Berlin

Hjemme på Stadion an der Alten Försterei spillede Union Berlin 1-1 mod Stuttgart, da de indkasserede et mål i de allersidste minutter.

De sidste to måneder har Union Berlin blot hentet to sejre, og det ser ud som om, at de er gået lidt i stå. Hvis de skal kæmpe med om europæisk fodbold næste sæson, kan det godt ske, at de snart skal finde tilbage til “Hinrundens” pointhøst. Til gengæld er ligaen ikke den eneste hest, de har at spille på. De er nemlig stadig med i DFB-pokalen, hvor de er nået til semifinalen. Her skal de om en måned spille mod Leipzig på udebane.

Til lørdagens kamp sidder Keita Endo ude med en knæskade, mens Grischa Prömel er ude med karantæne.

 

Bud på startopstillinger:

FC Bayern München: Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez; Musiala, Kimmich; Gnabry, Müller, Sane, Coman; Lewandowski
FC Union Berlin: Luthe; Jaeckel, Knoche, Baumgartl; Trimmel, Khedira, Oczikpa; Möhwald, Haraguchi; Becker; Awoniyi

 

Dom:

Vi tror lørdag den 19. marts 2022 bliver dagen, hvor Manuel Neuer slår rekorden for flest Bundesliga-sejre. Vi satser på en 3-0-sejr til værterne.

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Optakt til runde 28 i 2. Bundesliga: “En storkamp fra 80’erne”