bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Eintracht Frankfurt – Hamburger SV

Optakt: Eintracht Frankfurt – Hamburger SV

Eintracht Frankfurt, stadion, optakt

Frankfurt er tophold, men HSV hænger fast i bunden. Den øjeblikkelige form gør dog gæsterne til favorit.

Kampfakta:
Spillested: Commerzbank-Arena, Frankfurt am Main
Dommer: Cortus
Kamptidspunkt: Lørdag 18:30
På TV: Vises ikke på dansk tv

Holdnyt:
Eintracht Frankfurt:
Efter fem nederlag i træk i Bundesligaen, skal Niko Kovac’ mandskab forsøge at rejse sig mod formstærke Hamburger SV. Sidst Frankfurt-holdet var i aktion var mod Bayern, og her fik spillerne ikke en ret god oplevelse, da de tabte klart 3-0. Omvendt går det godt i DFB Pokal, hvor holdet har kvalificeret sig til semifinalerne.

Frankfurt-mandskabet er til trods for sine fem nederlag i træk stadig placeret på ligaens 6. plads. Sidste gang de to hold mødtes var den 21. oktober, og her havde lørdagens hjemmehold fuld kontrol over HSV som tabte 3-0. Især Frankfurts defensiv har set skidt ud de sidste par kampe, men de har trods alt også spillet mod et par stærke hold.

Hvis Lukas Hradecky og resten af Frankfurt-holdet skal have en sejr mod HSV, så kræver det for det første en god kamp fra den finske målmand. Men også de to angribere, som i sidste kamp var Danny Blum og Branimir Hrgota, skal spille op til deres bedste, og så skal de udnytte deres chancer.

Tilskuerne på Commerzbank-Arena må undvære hele fem af deres spillere som er ude med skader, da Anderson, Andersson Ordonez, Regäsel, Varela og Medojevic alle er ukampdygtige.

Hamburger SV:
Som et lyn fra en klar himmel har Markus Gidol ført HSV frem til fire sejre i de seneste seks kampe i Bundesligaen, og sidst gik det ud over Borussia Mönchengladbach, der tabte 2-1 på Volksparkstadion. Lørdag er det så Frankfurt, der står for skud, men en udebane i Tyskland er aldrig et nemt sted at spille. Hvis vi udelukkende kigger på tabellen, så er det hjemmeholdet Frankfurt som er favorit, men det er HSV som har spillet bedst de sidste par kampe.

Amerikanske Bobby Wood er i øjeblikket rigtig målfarlig, og han vil også rigtig gerne byde ind med et mål eller to. Hamburger SV har som skrevet vundet fire ud af de seneste seks kamp i ligaen, men desværre for dem, så har de andre bundhold også slået topholdene på kryds og tværs. Derfor indtager HSV-holdet i øjeblikket ligaens 16. plads, men med en sejr over Frankfurt kan de komme et skridt højere op i tabellen og væk fra nedrykningspladserne.

Markus Gisdol må dog til lørdagens kamp se bort fra Mavraj som har problemer med knæet.

Karantæner:
Eintracht Frankfurt: Haris Seferovic
Hamburger SV: Ingen

Bud på startopstillinger:
Eintracht Frankfurt: HradeckyChandler, Abraham, Vallejo, Oczipka – Mascarell, Hasebe – D. Blum, Fabian, Rebic – Hrgota
Hamburger SV: Adler – Diekmeier, K. Papadopoulos, Jung, Ostrzolek – G. Sakai, Ekdal – Kostic, Holtby, Hunt – Wood

Vidste du, at…:
HSV ikke har tabt en hjemmekamp i Bundesligaen siden 5. november, da Borussia Dortmund vandt 5-2?

Dom:
Det kunne sagtens gå hen og blive en 0-0 kamp, hvor hjemmeholdet er mest på bolden. HSV skal forsøge at holde stand defensivt, og så slå til på kontra. Der bliver nok heller ikke de helt store chancer, da Frankfurts angribere ikke har været så skarpe her på det sidste.

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Optakt til runde 28 i 2. Bundesliga: “En storkamp fra 80’erne”