Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til Bundesliga manager på holdet.dk – runde 2: Rønnow på bænken
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundesliga manager på holdet.dk – runde 2: Rønnow på bænken og fidus til Frankfurt

Optakt til Bundesliga manager på holdet.dk – runde 2: Rønnow på bænken og fidus til Frankfurt

Bundesligamanager, holdet.dk

Bulibolds hold kom rigtig fint fra land i første runde, hvor jeg fandt syv målscorere samt et par assister. Det rakte til en plads som nummer 68 på landsplan og som nummer 6 i Bulibold puljen. Jeg havde nok sat for få Bayern spillere på holdet, men de er jo samtidig præcist dem, der er svære at få råd til.
Bemærk, at holdet.dk har forhøjet gevinsten for mål. Det kan således godt betale sig at beholde en målfarlig spiller, også selvom han står overfor en svær modstander. Han kan jo sagtens score, selvom holdet taber kampen.

 

Mine udskiftninger:

Lukas Nmecha (3,6 mio.) Wolfsburg ud – Adam Hlozek (3,5 mio.) ind

Selv om Nmecha præsterede fint i åbningskampen, så må han ud, inden Wolfsburg rammer Allianz-Arena i weekenden.
Han bliver erstattet med den unge tjekke Hlozek, der godt nok startede ude mod Dortmund, men som jeg tror går ind i startopstillingen til kampen mod Augsburg på bekostning af Bellararbi

 

Sargis Adamyan (2,6 mio.) 1. FC Köln ud – Almany Touré (2,4 mio.) Frankfurt ind

Rygterne om, at Adamyan ville starte inde i Kölns angreb var i den grad overdrevne. Faktisk så startede armeneren på bænken, og selv om han kom ind og fik sin sejrsbonus, så må han ud, især nu hvor Köln skal en tur til Leipzig. Ind kommer i stedet Almany Touré fra Frankfurt. Frankfurt skal i de næste tre kampe møde Hertha ude, Köln hjemme og Werder ude. Det kunne godt kaste nogle ”clean sheets” af sig.   Touré er samtidig en billig spiller, der er startet inde i Frankfurts kampe mod først Bayern og siden mod Real Madrid. Bemærk at det kræver et systemskifte fra 3-4-3 til 4-4-3. Alternativt kan man købe Sebastian Rode fra Frankfurt til midtbanen. Jeg satser dog på, at Touré henter mindst en bonus for rent mål i de næste to kampe.

Frederik Rønnow (4,1 mi.) Union Berlin ud – Kevin Trapp (4,5 mio.) E Frankfurt ind
Præcist som det skete i virkelighedens verden, så må Rønnow vige pladsen for Trapp. Jeg tror ikke, Union holder nullet i Mainz, og da de i runde tre får besøg af Leipzig, så dufter det ikke alverden af rene lagner i Berlin pt.

Anførervalget
Christopher Nkunku får bindet igen. Han leverede et mål i runde et, og at Leipzig så må være skuffede over resultatet, det må gå ud over 1. FC Köln.

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus