bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

Optakt: Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

Højdepunkter, optakt, Gladbach, Eintracht Frankfurt

Kampfakta:

Spillested: Borussia-Park, Mönchengladbach
Kamptidspunkt: Onsdag 20:30
TV: Xee

 

Gladbach

Die Fohlen tabte lørdag eftermiddag med 4-1 til Leipzig, i en kamp hvor det kun var flere flotte redninger fra Yann Sommer, der gjorde, at nederlaget ikke blev større.

Kun Hertha BSC og Greuther Fürth har før 16. spillerunde lukket flere mål ind end Gladbach, og med fjorten mål indkasseret i de sidste tre kampe, er det tydeligt, at der er nogle problemer med defensiven for Adi Hütter. Generelt må man sige, at der er lidt problemer for Adi Hütter lige nu, for Gladbach har virkelig ikke haft nogen god sæson. De er ikke mere end to point fra 16.-pladsen, hvilket på ingen måde er godkendt for et hold som Gladbach, der har ambitioner om europæisk fodbold, og mon ikke sædet brænder under Hütter forud for mødet med sin tidligere klub?

I de seneste tre spillerunder har de lidt tre grimme nederlag. Specielt 0-6-blamagen hjemme mod Freiburg var et lavpunkt for “die Fohlen”. Man skal dog stadig huske på, at selvom de er alt for tætte på stregen, så har de heller ikke mere end otte point op til Hoffenheim på fjerdepladsen, så sæsonen kan bestemt stadig nå at reddes, hvis bare de snart kommer i gang.

Til onsdagens kamp mangler Gladbach Beyer, Mamadou Doucoure og Jonas Hofmann, der sidder ude med skader, mens kaptajn Lars Stindl er ude med karantæne efter for mange gule kort.

 

Eintracht Frankfurt:

I søndags vandt Eintracht Frankfurt på imponerende vis med 5-2 over topholdet Leverkusen. Det efter at have været bagud med 0-2, men med Jesper Lindstrøm i en hovedrolle og som målscorer fik de altså vendt slagets gang.

Se Jesper Lindstrøm score sit andet mål i Bundesligaen

Eintracht Frankfurt har mildest talt været lidt svingende i denne sæson med Oliver Glasner ved roret. De har lavet et par store resultater, og det går forrygende i europæisk regi, men de ligger dog lige nu på 9.-pladsen. Det ligner ikke helt det samme hold, som dagens modstander-træner Adi Hütter havde sidste sæson. Når det er sagt, er det også vigtigt at huske på, at det Eintracht-hold, som i 2020/21 var så tætte på top-4, ikke lå meget bedre ved efteråret, end det nuværende hold gør.

Trods et svingende efterår er Eintracht ikke mere end fem point fra Hoffenheim på fjerdepladsen, så kan “die Adlern” præstere en “Rückrunde”, som de gjorde sidste år, er alt stadig åbent.

 

Bud på startopstillinger:

Borussia Mönchengladbach: Sommer; Scally, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Kramer, Zakaria; Embolo, Neuhaus, Thuram; Plea
Eintracht Frankfurt: Trapp; Tuta, Hasebe, Ndicka; da Costa, Sow, Jakic, Kostic; Lindstrøm, Kamada; Borre

 

Dom:

Eintracht Frankfurt er i væsentligt bedre form end Gladbach, og vi tror, at de vinder 2-0.

 

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg