Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Bayern München – Schalke 04 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – Schalke 04

Optakt: Bayern München – Schalke 04

Kan Højbjerg drille sine tidligere holdkammerater?

Bayern München:
Det har været en god uge for sydtyskerne. Med Dortmunds remis i sidste runde sikrede Bayern sig groft sagt mesterskabet, og onsdag spillede de sig sikkert videre i Champions League, hvor Atletico nu venter i semifinalen.

I opgøret i midtugen var det mest bemærkelsesværdige, at Lewandowski var droppet. Polakken har haft en mindre formkrise, og det kan åbne op for, at han igen må se til fra bænken på lørdag.

Det samme kan spillere som Ribery og Martinez, der måske skånes efter et par hårde uger, da Bayern også har en pokalsemifinale at tænke på.

Selvom Bayern har haft et hårdt kampprogram, så er de europæiske kampe ikke gået udover indsatserne i det hjemlige – tværtimod. I de foreløbigt ni kampe, som mestrene har spillet efter en Champions League kamp, har de vundet samtlige ni.

Pep må til kampen undvære Robben, Badstuber og Boateng. Sidstnævnte er dog tilbage på træningsbanen og forventes at få comeback inden længe.

Schalke 04:
Godt nok hentede Schalke point i sidste runde i Revierderbyet, men Breitenreiters tropper er inden denne runde placeret på en syvende plads – helt uden for europæisk deltagelse.

Holdet fra Gelsenkirchen har det som regel svært – akkurat som alle andre – mod Bayern. Ingen af de seneste ti opgør er således endt med sejr til de blå. Otte af dem er endda endt med nederlag.

Selvom Schalke går ind til kampen som underdogs, skal de helst have et point for at holde sig til i toppen. De må dog undvære Höwedes, Uchida, Goretzka og Sam, mens Kolasinac har karantæne.

Højbjerg kan med al sandsynlighed se frem til genvalg, og han kommer dermed til at så overfor sine tidligere holdkamerrater.

Karantæner:
Bayern München: Alonso
Schalke 04:
Kolasinac

Bud på startopstillinger:
Bayern München: Neuer – Lahm, Kimmich, Alaba, Juan Bernat – Vidal – Coman, M. Götze, Thiago, Douglas Costa – T. Müller
Schalke 04: Fährmann – Junior Caicara, J. Matip, Neustädter, Aogo – Geis, Höjbjerg – Schöpf, M. Meyer, L. Sané – Huntelaar

Vidste du, at…:
Bayern München I de sidste tre år var sikre på at blive mestre efter 30. spillerunde?

Dom:
Selvom Pep roterer, og selvom Bayern kan slække lidt på ligaen, så vinder sydtyskerne. 2-0.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg