Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Bayern München – Schalke 04 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – Schalke 04

Optakt: Bayern München – Schalke 04

Bayern München

Bayern er stukket af sted med det tyske mesterskab, selvom forårssæsonen kun lige er skudt i gang. Et svingende hold Schalke skal bruge point for at holde fast i drømmen om europæisk fodbold i næste sæson.

Kampfakta:
Spillested: Allianz Arena, München.
Dommer: Tobias Stieler
Kamptidspunkt: Lørdag 18:30 

Bayern München

Selvom Bayern München er 19 point foran Schalke, og man kunne fristes til at tro, at Bayern vil hvile lidt på laurbærrene, er der ingen grund til at tro det. Bayern har ikke tabt en kamp siden den 25. november sidste år, hvilket vel og mærke var på udebane til Gladbach.

I sidste kamp blev det til en 2-0 sejr over et noget tamt Mainz hold, hvor målene blev scoret af Frank Ribery og James Rodríguez. Sidstnævnte som træner Jupp Heynckes har store roser til overs for, men også mener kan ramme et endnu højere niveau.

Skal man finde en form for svaghed hos Bayern må det være de forholdsvis mange mål, de har lukket ind i de tre kampe forinden 2-0 sejren over Mainz., hvor Ulreich blev passeret fem gange.

I den seneste kamp mellem de to mandskaber trak Bayern sig sejrrigt ud af opgøret med 0-3 på Veltins Arena. Vi skal tilbage til sæsonen 2010/2011 for at finde seneste Schalke sejr på Allianz Arena. Den gang tabte sydtyskerne med 1-0 i pokalen på et mål scoret af Raul.

Skadessituationen i Bayern er forholdsvis uændret, og den vigtigste at nævne er stadigvæk Manuel Neuer. Både Thiago og Martínez har trænet fuldt med, så de er begge i spil til kampen.

Schalke 04:

Schalke 04 ligger i skrivende stund på en delt 4. plads med ærkerivalerne fra Borussia Dortmund lige over sig. Der er kun et enkelt point op til Leverkussen og Leipzig på en delt 2. Plads, men omvendt er der også kun tre point ned til Gladbach på 8. pladsen. Det er tæt i toppen.

I sidste kamp blev det til et smerteligt nederlag til Werder Bremen, hvor de ellers som planlagt kom foran 1-0 ved Konoplyanka. Et rødt kort til Nastasic satte dog gang i Werder Bremen, hvor Kruse først gjorde det til 1-1, og Junozovic efterfølgende gjorde skuffelsen total for Schalke ved at score til slutresultatet 1-2 dybt inde i overtiden.

Der venter Schalke en stor mundfuld på Allianz Arena lørdag kl. 18:30. I de kommende spillerunder venter der også flere store mundfulde. Schalke skal møde Hoffenheim på hjemmebane og Leverkussen på udebane.

For Leon Goretzka bliver kampen lørdag speciel. Schalkes fans har ikke taget synderligt godt i mod nyheden om hans skifte, og det bliver interessant at se, hvordan han klarer opgaven på sin kommende hjemmebane.

Karantæner:
Bayern: Ingen
Schalke: Matija Nastasić 

Bud på startopstillinger:

Bayern
Ulreich, Kimmich, Hummels, Süle, Alaba – Rudy, Tolisso, Rodríguez – Müller, Lewandowski, Ribery.

Schalke 04
Fährmann, Stambouli, Naldo, Kehrer – M. Meyer, Goretzka, D. Caliguri Oczipka – Harit, Konolplyanka, G. Burgstaller.

Vidste du, at…:
Naldo fra Schalke 04 er den mest målfarlige forsvarsspiller i dette års Bundesliga? Naldo har lavet fem mål. Fire ud af disse fem mål har været scoret med hovedet, og to af dem har været efter, de 90 minutter var gået.

Dom:
Selvom Naldo er målfarlig, tror vi dog ikke på, at Schalke kan tage point med hjem til Gelsenkirchen lørdag aften. Bayern er simpelthen for stærke rent offensivt i øjeblikket, om end det ser lidt svagere ud defensivt. Et frækt bud ville være 4-2 til hjemmeholdet, og naturligvis med en hovedstødsscoring af Naldo.

 

Drømmer du om en tur til Allianz Arena for at se Bayern München spille, så se her, hvordan du får billetter til deres kampe

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg