Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Bayern München – Fortuna Düsseldorf - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – Fortuna Düsseldorf

Optakt: Bayern München – Fortuna Düsseldorf

Optakt, Bayern München, højdepunkter

Kampfakta:

Spillested: Allianz Arena

Kamptidspunkt: Lørdag 15.30

TV: TV3 Sport

 

Bayern München:

Tirsdag aften var der dømt vaskeægte topkamp, hvor Bayern drog til Signal Iduna Park i en direkte kamp mellem nr. 1 og 2.

Bayern kom lidt haltende fra start, men fik i løbet af første halvleg styr på tropperne. En halvleg med Bayern mest på bolden, og hjemmeholdet, som ventede på muligheder for deres drabelige kontramaskine. Med et elegant chip udenfor feltet, sikrede Joshua Kimmich Bayern de tre point og dermed også i realiteten sydtyskernes ottende mesterskab på stribe.

Der er dog stadig et arbejde, der skal gøres færdigt, som Oliver Kahn var ude at sige, og der venter fortsat kampe mod nogle af de øvrige tophold i ligaen. Derfor er lørdagens sen kamp mod Düsseldorf også et opgør, hvor de ikke kan tillade sig at trække håndbremsen. Specielt ikke med tanke på sidste sæson, hvor de førte 3-1 kort før tid, men skuffende måtte nøjes med 3-3.

Hansi Flick skal forsøge at fortsætte Bayerns flotte stime, men det bliver må endnu engang uden lejesvenden Coutinho, der ligesom Tolisso og Thiago er ude med en skade.

Ellers er det værd at holde sig for øje, at både Robert Lewandowski og Thomas Müller er i karantænefare, da de bege har raget fire gule kort til sig i løbet af sæsonen.

 

Fortuna Düsseldorf:

Onsdag aften lykkedes det endelig for Fortuna Düsseldorf at hente en sejr, da de forværrede Schalkes krise ved at besejre de Kongeblå med 2-1. Tiltrængte tre point i bunden af tabellen, og en stor forløsning efter at have spillet deres fem seneste kampe uafgjort.

Som i så mange andre kampe under Uwe Rösler var spillet ganske glimrende, og selvom det er top mod bund, kan Fortuna Düsseldorf godt volde Bayern visse udfordringer. Ikke mindst hvis de får luet ud i de defensive opdækningsfejl, der stadig forfølger dem.

I det henseende er det set med de røde/hvide briller interessant, at de seneste meldinger går på, at Mathias Zanka Jørgensen er i spil til en startplads efter han var på bænken mod Schalke. Hvis danskeren kommer i spil venter der noget af en opgave, når han står over for Robert Lewandowski.

Düsseldorf må undvære Zack Steffen, der er ude med knæproblemer.

 

Bud på holdopstillinger:

Bayern: Neuer – Pavard, J. Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, T. Müller, Gnabry – Lewandowski

Düsseldorf: Kastenmeier – Ayhan, M. Jørgensen, Suttner – M. Zimmermann, Morales, Bodzek, Thommy – Stöger – Skrzybski, Hennings

 

Vidste du, at…:

Bayern mandskabet ikke har tabt en kamp af betydning siden begyndelsen af december?

Dom:

Et Bayern mandskab hjemme på Allianz Arena, hvor stort set alle hold på kloden vil få det svært, mod et bundhold ser yderst ensidigt ud, derfor peger pilen kun en vej. Titelfavoritterne bør cruise hen over et hold som Düsseldorf. Vi tror på en 4-0 sejr til hjemmeholdet.

Få spiltips til alle Bundesligakampene hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!