bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – Eintracht Frankfurt

Optakt: Bayern München – Eintracht Frankfurt

Bayern München

Frankfurt overraskede ved at tage point fra Bayern i det omvendte opgør, men i lørdagens kamp kommer de til kort mod mestrene.  

Bayern München:
Mestrene leverede ikke deres mest overbevisende indsats i sidste runde mod Köln, men vandt alligevel med 1-0 og fastholdte forspringet på fem point ned til Dortmund.

Lørdag bør det være en overskuelig opgave, når Bundesligaens nummer 17 lægger vejen forbi Allianz-Arena. Mod Bundesligaens nederste ti hold har Bayern i denne sæson hentet 52 ud af 54 mulige point. Eneste pointtab kom dog netop mod Frankfurt i den omvendte kamp, da en storspillende Hradecky sikrede 0-0.

Martinez er med i truppen igen efter sin skade, men han begynder formentlig på bænken, selvom Kimmich i midtugen måtte melde afbud til U21 landsholdet med en mindre skade.

Ny mand på skadeslisten er Robben, der forventes ude i minimum et par uger. Udover hollænderne er Boateng eneste skadede spiller.

Costa og Vidal kom først sent tilbage fra landsholdet, og de to sydamerikanere kan måske blive sparet inden Champions League kampen i næste uge.

Frankfurt:
Kovac og resten af holdet fik en vital sejr i sidste runde, da de besejrede Hannover med 1-0. Die Adlern er dog stadig lige under stregen med samme pointantal som Hoffenheim og Augsburg.

Selvom det næppe bliver til point for Kovac i hans gensyn med Allianz-Arena, er det vigtigt for kampen i bundstriden, at Frankfurt får begrænset nederlaget. I en tæt bundkamp, hvor ni hold i princippet kan rykke ned, kan målscoren sagtens blive afgørende på sidstedagen.

Bundesligaens dårligste udehold er fortsat plaget af skader til flere profiler. Anderson, Flum, Medojevic, Reinartz og Meier sidder alle ude.

Til at afløse Reinartz på midten kan Kovac enten gøre brug af Hasebe, der dog spillede kamp for Japan midtugen. Ignjovski og Ayhan er de øvrige alternativer.

Karantæner:
Bayern München: Ingen
Frankfurt:
Ingen

Bud på startopstillinger:
Bayern München: Neuer – Lahm, Kimmich, Alaba, Juan Bernat – Xabi Alonso – Coman, T. Müller, Thiago, F. Ribery – Lewandowski
Frankfurt: Hradecky – Chandler, Zambrano, Russ, Djakpa – Hasebe, Stendera – Aigner, Huszti, Ben-Hatira – Seferovic

Vidste du, at…:
det er 20 år siden, at Frankfurt sidst formåede at få point i begge kampe i en sæson mod Bayern?

Dom:
Det er svært at se, hvordan det skulle ende med andet end en Bayern sejr. Hjemmeholdet er bedre på samtlige positioner og møder et hold, der stadig skal finde sig selv under Kovac og som tilmed har mange skader. 4-0.

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union