bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayer 04 Leverkusen – Hertha BSC

Optakt: Bayer 04 Leverkusen – Hertha BSC

Topholdet fra Leverkusen får besøg af ligaens midterfelt, når de hjemme på BayArena tager imod hovedstadsdrengene fra Hertha BSC. Hjemmeholdet har en skarp offensiv, og i holdenes sidste tre indbyrdes møder har Leverkusen scoret ti mål. Kan Hertha-defensiven få bugt med Leverkusen-stjernerne, eller er Julian Brandt, Kai Havertz og de andre offensiv drenge for ”Die Werkself” i deres sædvanlige topform?

Kampfakta:
Spillested: BayArena, Leverkusen
Dommer: Ittrich
Kamptidspunkt:: Lørdag Kl. 15:30 

Holdnyt:

Bayer Leverkusen:

For første gang i indeværende sæson lykkedes det ikke Heiko Herrlichs rekrutter at score, da de sidste lørdag spillede 0-0 på udebane mod Freiburg.

Hvis du som Leverkusen ansætter en træner, der sæsonen før har trænet et 3. Liga-hold, så vil du altid blive mødt med en del skepsis. Heiko Herrlich, der sidste sæson fik Regensburg fra 3. Liga til 2. Bundesliga har modbevist tvivlerne. Han har bragt Leverkusen tilbage i Bundesligaens topkamp, hvor de hører til. Mange af de spillere, der ikke fungerede sidste sæson, er lige nu i gang med nogle flotte sæsoner.

Det er specielt lykkes for Herrlich at få gang i Kevin Volland, der er begyndt at vise sit værd under den nye træner.

Leverkusen må undvære Lars Bender til lørdagens kamp, og det kan betyde, at Retsos afløser Leverkusen-anføreren. Både Volland og Bailey har spillet meget på det seneste, og kan måske få en pause lørdag efter en hård og opslidende kamp i pokalen mod Werder Bremen.

Hertha BSC:

I sidste runde blev det til et remis med cifrene 1-1 for Hertha, da de havde besøg af Hoffenheim.

Med et solidt hul ned til bunden og et solidt hul op til toppen befinder ”Die Alte Dame” sig lidt i ingenmandsland i tabellen.

Pal Dardais drenge er også røget ud i både DFB-Pokal og Europa League. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad formålet med resten af sæsonen skal være. Det er tidligt at komme med en sådan konklusion allerede i midten af februar.

Vi har dog set Hertha nærme sig toppen de sidste par sæsoner, og det kunne være, at hovedstadsholdet skulle begynde at bygge på mod næste sæson. Hertha er et spændende hold, og i fremtiden kan det være, at de kan komme op mod de lidt sjovere pladser i tabellen.

Trænerens søn Palko Dardai sidder ude med en skade. Det samme gør Rekik, Duda, Sinan Kurt og Julian Schieber. Til gen gæld er Jarstein igen klar efter at have siddet ud med en muskelskade.

Karantæner:
Bayer Leverkusen: Ingen
Hertha BSC: Ingen

Bud på startopstillinger:
Bayer Leverkusen: Leno; Henrichs, Tah, S. Bender, Wendell; Kohr, Aranguiz; Bellarabi, Volland, Brandt; Alario
Hertha BSC: Jarstein; Pekarik, Stark, Torunarigha, Plattenhardt; Maier, Skjelbred; Weiser, Lazaro, Kalou; Selke

Vidste du, at…:

Hertha allerede har spillet mere end dobbelt så mange kampe uafgjort i denne sæson, som de gjorde i hele sidste sæson? Sidste sæson spillede de kun uafgjort fire gange, men efter sidste rundes pointdeling mod Hoffenheim har berlinerne spillet ni kampe uafgjort.

Dom:

Leverkusens velsmurte offensive maskine er en stor mundfuld for et hvert Bundesliga-mandskab. Hertha er ikke en let modstander, men vi tror alligevel, at hjemmeholdet tager sejren. 3-1 til Leverkusen.

Overvejer du en tur ned til Leverkusen, så se her, hvordan du får tre uforpligtende tilbud på billetter til deres kampe

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union