bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 6. spillerunde i 2. Bundesliga
2. Bundesliga

Donnerwetter for en runde i Tysklands næstbedste række. Hele 37 mål blev der scoret i weekendens ni opgør, hvilket jo nødvendigvis hæver snittet til over 4 pr. kamp. Især Karlsruhes 6-0 sejr ude over Regensburg var overraskende i en runde, hvor Paderborn og Darmstadt viste, at de nok er ligaens to bedste pt. Det ligner en liga, hvor hhv. top- og bundholdene er ved at sætte sig fast.
Her kommer optakten til runde 6. i verdens bedste næstbedste liga.

Fortuna Düsseldorf-Jahn Regensburg – fredag kl. 18.30
Regensburg holdte i den grad ”Tag der offenen Tür”, da de i den forgangne weekend tog imod KSC. Gæsterne vandt som nævnt 6-0 efter 3-0 ved pausen. Det resultat må have givet alvorlige ridser i selvtilliden, og der venter derfor træner Selimbegovic et større oprydningsarbejde for at gøre holdet klart til kampen mod Düsseldorf.
Düsseldorf skuffede ligeledes, om end i noget mindre målestok. 2-2 blev det til ude mod Braunschweig, hvor Fortuna var bagud to gange, og hvor deres målmand Kastenmeier således blev den første 2. Bundesliga målmand, der indkasserede et mål scoret af Eintracht Braunschweig. Ingen af holdene kan rigtigt tåle at tabe her.
Bulibolds tip: Fortuna Düsseldorf-Jahn Regensburg 1-1


Arminia Bielefeld-Eintracht Braunschweig – fredag kl. 18.30
I sidste sæson var der to rækker mellem holdene. I starten af sæsonen lignede det, at de er lige elendige, selv om de faktisk begge undgik nederlag i weekenden.
Bielefeld fik et flot tilkæmpet point med hjem fra Heidenheim, hvor de endda spillede med ti mand det sidste kvarter. Braunschweig fik hjemme 2-2 mod Düsseldorf i en meget lige kamp. Bielefeld tager pointene
Bulibolds tip: Arminia Bielefeld-Eintracht Braunschweig 2-1


Karlsruher SC-FC Hansa Rostock – lørdag kl. 13.00
To af den forgangne rundes store vindere. KSC pulveriserede Regensburg, mens Rostock slog rivalerne fra den St. Pauli. Det må derfor være to hold fulde af selvtillid, der mødes på Wildparkstadion. Især hjemmeholdets træner Christian Eichner må være en lettet mand, efter at klubben har vekslet en umulig start til to fantastiske resultater senest. Det ligner en lang tur hjem til Østersøen for Hansa uden point i bagagen.
Bulibolds tip: Karlsruhe SC-FC Hansa Rostock 3-0


St Pauli-Paderborn 07 – lørdag kl. 13.00
St. Pauli stillede op med et vakkelvornt forsvar i kampen ude mod Rostock, og angrebet fik aldrig svaret igen på hjemmeholdets chokstart, som bl.a. indeholdt en flot ”Fallrückzieher” af John Verhoek, der dermed gjorde det onde mod sin tidligere klub.
Gæsterne kommer i en forrygende form og smadrede således Holstein Kiel med 7-2 i lørdags. Selv om hjemmeholdet givet bliver pisket frem af deres fans, så er Paderborn bare et bedre hold og stiller op med ligaens suveræne topscorer Felix Platte, der indtil nu er noteret for seks træffere – to af dem i kampen mod Kiel.
Bulibolds tip: FC St Pauli-Paderborn 07 1-3

Darmstadt 98-FC Heidenheim – lørdag kl. 13.00
”Tulipanerne” fra Darmstadt vandt en imponerende 2-1-sejr på Volksparkstadion, så Torsten Lieberknechts mandskab må være klare favoritter hjemme mod et Heidenheim hold, der skuffende spillede 1-1 hjemme mod Bielefeld. Her bliver det til en klar hjemmesejr.
Bulibolds tip: Darmstadt 98-FC Heidenheim 3-0

 

FC Nürnberg-HSV – lørdag kl. 20.30 (vises på 3MAX)
Nürnberg så længe ud til at skulle dele pointene med Sandhausen, men gæsternes Kwadwo Duah sørgede for, at ”Der Club” kunne tage alle tre points med hjem.
HSV dummede sig igen i fredagens topkamp og ligger nu på en skuffende 5. plads – tre points efter Paderborn. ”Die Rothosen” var egentlig både bookmakernes og mine favoritter til mindst top to, men de skuffer bare gang på gang. Af skade bliver man klog, så jeg siger, at ”Der Club” vinder.
Bulibolds tip: 1. FC Nürnberg-HSV 1-0

 

FC Kaiserslautern-1. FC Magdeburg – søndag kl. 13.30
Begge klubber rykkede før sæsonen op fra 3. Liga, men hvor det i sidste sæson var Magdeburg, der var klart bedst af de to, så er rollerne i den grad byttet om.
K´lautern vandt senest 3-1 i Fürth, mens Magdeburg fik en snitter på 0-4 hjemme mod genopstandne Hannover.
Tendensen fortsætter for begge hold.
Bulibolds tip: 1. FC Kaiserslautern-1. FC Magdeburg 3-0

 

Hannover 96-Greuter Fürth – søndag kl. 13.30
Med to sejre i træk må temperaturen under Hannover træner Stefan Leitls rumpe være faldet med nogle grader. Gæsterne kan slet ikke finde melodien efter nedrykningen og kæmper for at holde de nederste tre bag sig. Hannover marcherer videre.
Bulibolds tip: Hannover 96-Greuter Fürth 2-0

Holstein Kiel-SV Sandhausen – søndag kl. 13.30
Endnu to hold, der skal forsøge at rejse sig efter skuffende kampe. Kiel blev skilt ad i Paderborn, og Sandhausen tabte hjemme til Nürnberg efter at have været foran.
Jeg tror, holdene deler i porten.
Bulibolds tip: Holstein Kiel-SV Sandhausen 2-2

 

3. Liga – Løverne viser fortsat tænder

1860 München har fortsat vundet samtlige sine kampe og fører den 3. bedste række med fire point ned til Ingolstadt, der skuffende måtte nøjes med 2-2 mod Rot-Weiss Essen. Ingolstadt var endda bagud 2-0, indtil danske Tobias Bech med to mål inden for de sidste seks minutter sørgede for, at hans klub trods alt fik et enkelt point med hjem.
Bag 1860 og Ingolstadt ligger Saarbrucken, mens MSV Duisburg og oprykkerne fra Elversberg kommer lige efter.
I næste weekend bliver er der lokalopgør i Erzgebirge, når Aue tager imod nedrykkerkollegaerne fra Dresden. Begge klubber leder alvorligt efter den form, der kan bringe dem højere op i tabellen.
1860 skal på besøg hos Victoria Köln, mens Elversberg mod Waldhof Mannheim vel er den kamp, der dufter mest af topopgør.

 

 

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Schalke: (Kon)Kurs mod 3. Liga?
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Optakt til runde 28 i 2. Bundesliga: “En storkamp fra 80’erne”
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund