bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > Optakt til 33. spillerunde i 2. Bundesliga: Finder vi den første oprykker i weekenden?
Schalke 04, maskot, Comebacks

Så er vi fremme ved næstsidste runde i 2. Bundesliga. I bunden er alt afgjort, mens striden i toppen, som fem hold skal afgøre mellem sig, fortsat har ”Alles in sich.” Velkommen til 33. spillerunde i verdens bedste næstbedste liga, hvor vi kan finde den første oprykker, men hvor nerver og ligaens kroniske uforudsigelighed sagtens kan spille ind.

Fortuna Düsseldorf-Darmstadt 98 fredag kl. 18.30
I det første af fredagens to opgør tager Düsseldorf mod Darmstadt. ”Die Lilien” ligger på 3. pladsen á point med Bremen og med en næsten identisk målscore og må være supermotiverede modsat hjemmeholdet, der for længst har sikret sig en ny sæson. Darmstadts motivation må gøre forskellen.
Bulibolds tip: 1-2

 

SC Paderborn 07-SV Sandhausen fredag kl. 18.30
Den anden fredagskamp er en ligegyldig en af slagsen. Paderborn har længe vidst, at de slutter midt i tabellen, mens Sandhausen vandt tvekampen mod Dresden om at undgå 16. pladsen. Det kan sagtens blive et underholdende opgør.
Bulibolds tip: 2-2

 

HSV-Hannover 96 lørdag kl. 13.30
Det første af lørdagens tidlige kampe er et ”Nordderby”, hvor det, hvis man kigger på tabellen, udelukkende er HSV, der har noget på spil. ”Die Rothosen” har via en stærk slutspurt overhalet bysbørnene St. Pauli og er lige nu førsteudfordrer, skulle en af de øverste tre kvaje sig. Derudover er anden prioritet vel at holde opkomlingene fra St. Pauli bag sig. Hannover derimod har intet at spille for, men de vil garanteret gerne drille lokalrivalerne.
Bulibolds tip: 2-2

 

Jahn Regensburg-FC Heidenheim lørdag kl. 13.30
Endnu et ligegyldigt opgør. Regensburg er gode hjemme, mens Heidenheim kun har vundet tre udekampe. Nummer fire kommer ikke her.
Bulibolds tip: 3-1

 

FC Ingolstadt 04-Hansa Rostock lørdag kl. 13.30
Pilen har længe peget nedad for det evige elevatorhold Ingolstadt. De får dog en mulighed for at pynte lidt på sæsonen, når Rostock, der har sikret sig, kommer på besøg.
Bulibolds tip: 1-1

 

Schalke 04-FC St Pauli lørdag kl. 20.30 kampen vises på 3Max
Rundens topkamp, hvor Schalke, hvis enten Darmstadt eller Bremen ikke vinder, kan sikre sig oprykningen og samtidig slukke Paulis drømme om at spille med blandt Tysklands 18 bedste klubber. Schalke kom flot tilbage efter hjemmenederlaget mod Bremen, mens St. Pauli i sidste runde for anden gang inden for de seneste runder smed to point i overtiden. Det ligner næsten, at løbet er kørt for ”Die Kiezkicker.”
Bulibolds tip: 3-0

 

Karlsruher SC-Dynamo Dresden søndag kl. 13.30
Nok en kamp uden det store på spil. KSC vil sikkert gerne slutte sæsonen ordentligt af hjemme, mens Dresden skal bruge de sidste to kampe til at forbedre formen inden de to ”Relegationsspiele” mod nr. 3 fra 3. Liga.
Bulibolds tip: 2-2

 

Holstein Kiel- 1. Fc. Nürnberg søndag kl. 13.30
I søndagens anden kamp er der ligeledes kun æren på spil. ”Der Club” mistede, trods udligningen i overtiden mod St Pauli, chancen for at ende i top-3 og skal nu ud i en ”ligegyldig” kamp. Den situation har Kiel været i længe og vinder dette opgør.
Bulibolds tip: 2-1

 

Erzgebirge Aue-Werder Bremen
I rundens sidste opgør mødes ligaens top og bund. Werder led et smerteligt nederlag hjemme mod Kiel efter at have været foran 2-0, og de skal nu vinde i Aue, hvis de vil holde Hamburg-klubberne bag sig. De lilla fra Erzgebirgene derimod er rykket ned og kan bruge kræfterne på at se, om de kan drille Werder. Jeg tvivler dog på, at Bremerne sætter noget til.
Bulibolds tip: 0-4

 

3. Liga

Eintracht Braunschweig tog et stort skridt mod 2. Bundesliga, da det lykkes at slå topholdet Magdeburg med 2-1, og da Dortmunds reserver samtidig vandt 3-1 i Kaiserslautern. Dermed er intet afgjort ud over, at alle tre nok kommer til at besætte de tre øverste pladser, og at Magdeburg nok tager førstepladsen. Mannheim og 1860 vandt begge men har for langt op, da der i 3. Liga pga. Türgücü Münchens fallit kun mangler to runder.

 

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 15 i 2. Bundesliga: Stadtderby og topopgør
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 14 i 2. Bundesliga: Das Politisches Derby