bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > Optakt til 32. runde i 2. Bundesliga: HSV som dark horse og Werder med lille matchbold
Optakt, Werder Bremen, tilskuere, 2. Bundesliga

Verdens bedste næstbedste række bliver ved med at give. Efter en runde med to topopgør, der begge endte med overraskende udesejre er spændingen i toppen fortættet, og der er absolut ikke plads til flere smuttere for holdene i top-6. I bunden er Ingolstadt nu officielt rykket ned. Velkommen til optakten frem mod 2. Bundesligas tredjesidste spillerunde, hvor alle kampe spilles fredag og lørdag.

 

Werder Bremen-Holstein Kiel fredag kl. 18.30
Werder imponerede med en flot 4-1 sejr over ellers formstærke Schalke. Med et forholdsvist let slutprogram må Bremen være storfavoritter til 1. pladsen. Kiel har kun æren at spille for, hvilket næppe er nok i denne kamp.
Bulibolds tip: 3-0

 

Heidenheim-Fortuna Düsseldorf fredag kl. 18.30
Der er ikke meget på spil i fredagens andet opgør. Heidenheim har intet at spille for, og Düsseldorf har de facto sikret sig en ny sæson i rækken. Heidenheims flotte hjemmebanestatistik gør forskellen.
Bulibolds tip: 3-1

 

St. Pauli-1. FC Nürnberg fredag kl. 18.30
I fredagens tredje kamp er der derimod alt på spil. St. Pauli kom sig aldrig rigtig over Darmstadts to tidlige mål og rykkede for første gang i lang tid ud af top-3. Nürnberg skuffede ligeledes, da ”Der Club” tabte 4-2 hjemme til Sandhausen til trods for scoring af Asger Sørensen. Begge hold er piskede til at gå efter de tre point, men St. Pauli har som regel godt fat i Nürnberg og skal have tre point inden en svær udekamp i Schalke 04.
Bulibolds tip: 2-0

Læs også: Sådan går det danskerne i Bundesligaen 

Hannover 96-Karlsruher SC fredag kl. 18.30
I næste kamp kan Hannover stort set sikre sig med en sejr. Karlsruhe kan derimod spille frit, så det kan sagtens blive en seværdig kamp.
Bulibolds tip: 2-2

 

SV Sandhausen-Schalke 04 fredag kl. 18.30
Formstærke Sandhausen kan sikre sig matematisk, hvis de ikke taber denne kamp. Schalke kom i den grad ned på jorden i sidste weekends hjemmekamp mod Bremen og er pisket til at vinde.
Bulibolds tip: 3-2

 

Dynamo Dresden-Jahn Regensburg lørdag kl. 13.30
Så er vi fremme ved den første af lørdagens fire kampe. Dynamo SKAL vinde de resterende tre kampe, hvis den spinkle chance for at undgå 16. pladsen skal forfølges. Ni point kan endda sagtens vise sig ikke at være nok, men jeg regner med, at de tager tre point mod Regensburg, hvis sæson er slut.
Bulibolds tip: 2-1

 

Hansa Rostock-SC Paderborn 07 lørdag kl. 13.30
En kamp, hvor ingen af holdene rigtigt har noget i klemme. Hansa er sikre, og Paderborn kan hverken nå fugl eller fisk.
Bulibolds tip: 1-2

 

FC Ingolstadt 04-HSV
Selv om de har kvajet sig utallige gange, så er HSV via en stærk slutspurt pludselig blevet ”dark horse” til en plads i top-3. ”Die Rothosen” har et ok slutprogram og kan med ni point i de sidste tre kampe håbe på, at de øvrige tophold fortsætter med at dumme sig. Ingolstadt er rykket ud, og kan næppe stille noget op her.
Bulibolds tip: 0-3

 

Darmstadt 98-Erxgebirge Aue
Rundens sidste kamp er Darmstadt kæmpe favorit hjemme mod Aue. Hjemmeholdet fik en flot skalp på Millerntor i sidste runde og lader det denne gang gå ud over stakkels Aue med et nederlag på Stadion am Böllenfalltor.
Bulibolds tip: 5-0

 

3. Liga
I den 3. bedste række marcherer Magdeburg fortsat imod 2. Bundesliga. De nærmeste forfølgere fra Kaiserslautern tabte endda, hvilket betyder, at Magdeburg med en sejr ude over Braunschweig kan lade sektpropperne springe og lade sig fejre som oprykkere.
De to nærmeste forfølgere, Kaiserslautern og Braunschweig, kæmper fortsat en tvekamp om den anden direkte oprykningsplads. K´lautern har i næste runde en hjemmekamp mod Dortmund II og kan med en sejr slå et hul ned til Braunschweig, hvis altså Magdeburg gør arbejdet færdigt.

 

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?