Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til 21. spillerunde i 2. Bundesliga: Oprykningskampen spidser til
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 21. spillerunde i 2. Bundesliga: Oprykningskampen spidser til
Optakt, 2. Bundesliga, HSV

Det spidser til i Tysklands næstbedste række, hvor resultaterne så småt begynder at bære præg af, hvem der har mest at spille for.
Darmstadt myldrer mod Bundesligaen, om end kampen mod Braunschweig blev tættere, end man umiddelbart skulle tro. Begge Hamburg-hold imponerer, og så blev Peter Vindahl Jensen den store i dansker-duellen og bundkampen mod Andreas Albers.
Velkommen til optakten til verdens bedste næstebedste liga.

Eintracht Braunschweig-Holstein Kiel – fredag kl. 18.30
Det så længe ud til, at Eintracht skulle have held med at stjæle et point i udekampen mod topholdet fra Darmstadt, som dog hev en fortjent sejr hjem med et mål i overtiden. Det hjalp så heller ikke ”Die Löwen”, at højrebacken Nathan de Medina lidt senere i overtiden modtog sit andet gule kort og dermed fik marchordre.
Gæsterne fra Kiel tabte, som jeg spåede, hjemmekampen mod Magdeburg og det endda efter at have ført både 1-0 og 2-1. Det var dog tydeligt at se, at Magdeburg havde mest brug for pointene, og her venter endnu en kamp mod et hold, der er involveret i bundstriden. Jeg går med en klar Braunschweig sejr i denne kamp.
Bullibolds tip: Eintracht Braunschweig-Holstein Kiel 3-1

 

SC Paderborn 07-1. FC Kaiserslautern – fredag kl. 18.30
En kamp mellem to af de hold, der gerne vil kæmpe med om den 3. plads, der giver to kampe om en plads i Bundesligaen. Paderborn har med tre sejre efter pausen sneget sig ganske tæt på Heidenheim. Senest blev det til en 4-3-sejr på en svær udebane i Hannover, hvor ”Die 07´ener” endda var bagud med 2-0.
Kaiserslautern måtte rejse tomhændede hjem fra Millerntor, da holdet trods et smalt nederlag aldrig rigtig var i nærheden af point. Paderborn vinder kampen om at blive førsteudfordrer til top-3.
Bulibolds tip: SC Paderborn 07-1. FC Kaiserslautern 3-1

 

FC Magdeburg- FC St Pauli – lørdag kl. 13.00
To hold, der er startet foråret rigtig fornuftigt op. Magdeburg vandt en vital sejr i Kiel og bragte sig dermed for første gang i lang tid op over stregen. Moritz-Broni Kwarteng blev matchvinder mod Kiel med et mål kort før tid.
”Die Kiezkicker” må sparke sig selv bagi over et forsømt efterår. Holdet er nok kommet for sent i gang til, at man rigtig kan regne dem med i oprykningsligningen, selv om tre sejre i tre kampe i 2023 imponerer. Der er lagt i ovnen til en fed kamp mellem to klubber, der er i form og som begge har fanatiske fans på tribunerne. St Pauli vinder dog.
Bulibolds tip: 1. FC Magdeburg- FC St Pauli 0-1

 

Jahn Regensburg-Hannover 96 – lørdag kl. 13.00
Fra to hold med vind i sejlene til ”Not gegen Elend”. Både Regensburg og Hannover har tabt alle tre kampe i det nye år, men der hører ligheden også op. Hvor 96´erne må konstatere, at de ikke længere deltager i oprykningskampen i 2. Bundesliga, så er ”Das Jahn-Elf” gledet ned som nummer sjok. Senest blev det til et smalt 1-0-nederlag i Nürnberg, hvor Andreas Albers var tilbage i startopstillingen. Regensburg har kniven på struben, og motivationen gør forskellen i dette opgør.
Bulibolds tip: Jahn Regensburg-Hannover 96 2-1

 

Greuther Fürth-Fortuna Düsseldorf – lørdag kl. 13.00
Efter gevinsten i ”Das Franken-Derby”, kom Alexander Zornigers Fürth ned på jorden igen, da det blev til et 1-2-nederlag på Wildparkstadion i Karlsruhe. Dermed ligger Fürth blot tre point over stregen og får besøg af evigt inkonstante Düsseldorf. Rhinlænderne er vel højst ”førsteudfordrer til førsteudfordrerne til 3. pladsen” og kan sagtens snuble på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
Bulibolds tip: Greuter Fürth-Fortuna Düsseldorf 1-0

 

FC Hansa Rostock-Darmstadt 98 – lørdag kl. 20.30
I lørdagens sene kamp skal ligaens nummer et på en svær opgave på Ostseestadion, hvor Hansa som bekendt huserer. Hjemmeholdet tog fusen på undertegnedes odds-kupon, da de vandt i Bielefeld. ”Die Koggen”, der ellers er et traditionelt godt hjemmehold, er dog ringere på eget græs i denne sæson og får her besøg af ligaens bedst spillende hold anført af ligaens bedste spiller Phillip Tietz, der senest noterede sig for sejrsmålet i kampen mod Braunschweig. Darmstadt fortsætter marchen mod Bundesligaen.
Bulibolds tip: FC Hansa Rostock-Darmstadt 98 0-2

 

FC Heidenheim-1. FC Nürnberg – søndag kl. 13.30
Heidenheim må i den grad være skuffede, da de vekslede en 3-0 pauseføring til et 3-3 slutresultat mod HSV. De kan dog stadig glæde sig over en halvleg, hvor de spillede hamburgerne helt ud af brættet, og da modstanderen i denne kamp langt fra har samme kvalitet, som ”Die Rothosen”, ligner det en sikker hjemmesejr. Også selvom Nürnberg endelig vandt bundkampen mod Regensburg og dermed placerer sig ét point over stregen.
Bulibolds tip: FC Heidenheim-1. FC Nürnberg 3-0

 

SV Sandhausen-Karlsruher Sport Club – søndag kl. 13.30
Blot tre point skiller de to hold, der skal spille denne bundkamp. Sandhausen kom fint fra start i forårets første runde, men to nederlag i træk har placeret dem på en tung 17. plads. Omvendt har foråret forløbet for KSC, der lagde ud med et nederlag, men har hentet fire points i de seneste to kampe.
Skal Sandhausen overleve, så skal de vinde en hjemmekamp som denne, og det ved de godt.
Bulibolds tip: SV Sandhausen-karlsruher Sport Club 2-1

 

HSV-Arminia Bielefeld
Hvilket comeback leverede HSV lige i lørdags?
Hamburgerne har udviklet en evne til at smide selv den mest fordelagtige position væk for pludselig at stå tilbage med ingenting. Denne gang var det den anden vej rundt, da ”Die Rothhosen” efter at have været bagude med 0-3 ved pausen i Heidenheim pludselig overraskede positivt. Det var i hvert fald et forvandlet HSV-mandskab, der flot kæmpede et point i land efter en flot anden halvleg. At HSV så givet er ansvarlige for, at forbruget af nervemedicin i Hansestaden er steget med flere hundrede procent i tiden i 2. Bundesliga, og at nogle af mine bekendte, der holder med HSV, på få år er gået fra et Ryan Gosling look til nærmest at ligne Horst Hrubesh, se, det er en ganske anden sag. Men når de leverer, så skal de også hyldes for det.
Bielefeld derimod skuffede hjemme over samtlige 90 minutter og tabte fortjent til Hansa. Det bliver ikke et hak bedre for ”Die Ostwestfahlen” på Volkparstadion.
Bulibolds tip: HSV-Arminia Bielefeld 5-0

Topscorerlisten

Robert Glatzel pindede en enkelt gang i det forrygende HSV-comeback. Både Heidenheims Tim Kleindienst og Paderborns Robert Leipertz scorede dog ligeledes en enkelt gang, så trioen tog afstand til resten.

3. Liga – Elversberg fortsætter

I Tysklands tredjebedste række er der fortsat Elversberg og så alle de andre. Denne gang kørte oprykkerne en sikker 3-0-sejr over Oldenburg i land. Nummer to Wehen vandt ligeledes, og det samme gjorde alle holdene fra nummer et til syv, så der er dømt status quo i toppen.
Hvis du er blevet mere nysgerrig på, hvad Elversberg er for en størrelse, så tjek Bulibolds seneste podcast, hvor de nye vilde bliver kigget efter i sømmene.

 

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

 

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?