Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til 20. spillerunde i 2. Bundesliga: Formstærke St. Pauli
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 20. spillerunde i 2. Bundesliga: Formstærke Pauli, kriseramte Nürnberg og HSV i topopgør
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga

HSV og især Darmstadt har sat autopiloten i retning mod Bundesligaen, mens der er et hundeslagsmål om, hvem der skal med i slipstrømmen og besætte den 3. plads, der udløser to ”Relegationsspiele.”
I bunden er St. Pauli ene om at have vundet forårets to første kampe. Det hele er dog fortsat så tæt, at sølle fem point skiller Magdeburg på sidstepladsen og St. Pauli, der er kravlet op på 9. pladsen.
Velkommen til optakten til runde 20 i verdens bedste næstbedste liga.

Karlsruher Sport Club-Greuter Fürth – fredag kl. 18.30
Vi lægger ud med to spændende bundkampe fredag aften. I den første tager KSC i mod Zorninger og Fürth. Hjemmeholdet førte i sidste runde 1-0 til langt ind i overtiden, hvor de skuffende måtte konstatere, at Magdeburg med udligningen fik sørget for, at begge klubber stod tilbage med et enkelt point.
Fürth derimod vandt årets vigtigste kamp, da rivalerne fra Nürnberg blev besejret med 1-0 på Archessene scoring i ”Das Frankenderby.” Det er en sejr, der giver både ro på bagsmækken og så meget tro på tingene, at det også må udløse en sejr her.
Bulibolds tip: Karlsruher Sport Club-Greuter Fürth 0-1

 

Arminia Bielefeld-Hansa Rostock – fredag kl. 18.30
Endnu et uhyre vigtigt opgør i bunden. Arminia kom flot tilbage efter Regensburgs tidlige føring og vandt 3-1. Rostock kunne som ventet intet stille op mod HSV og står nu tilbage med nederlag i begge forårets første kampe, hvor det dog skal med i ligningen, at de har mødt to hold fra top-3.
Jeg tror, Bielefeld udnytter hjemmebanefordelen til endnu en sejr.
Bulibolds tip: Arminia Bielefeld-Hansa Rostock 2-0

 

Hannover 96-SC Paderborn 07 – lørdag kl. 13.00
I lørdagens første opgør bevæger vi os op til sub-toppen af ligaen. Paderborn havde ingen problemer med hjemme at slå Düsseldorf, mens Hannover lidt overraskende blev sat til vægs på Millerntor. Det kan sagtens vise sig at være en kamp, ingen af parterne kan tåle at tabe, hvis de fortsat vil gøre sig forhåbninger om at spille med om oprykning.
Bulibolds tip: Hannover 96-SC Paderborn 07 1-1

 

Holstein Kiel-1. FC Magdeburg – lørdag kl. 13.00
Kiel er i samme båd som Hannover og Paderborn. Der er ikke plads til svipsere, hvis den spinkle oprykningschance ikke skal fordufte. Storkene led et smalt nederlag på Betzenberg, mens gæsterne fra Magdeburg tjente et sent point i hjemmekampen mod KSC. Jeg tror godt, Kiel ved, hvor lille chancen for oprykning er, og at gæsterne derfor via en større motivation stikker af med alle tre point.
Bulibolds tip: Holstein Kiel-1. FC Magdeburg 0-1

 

FC Nürnberg-Jahn Regensburg
”Der Club” blev den lille i lokalopgøret mod Fürth og skal her næsten ud i endnu et mod Regensburg, der ligger en sjat længere væk. Begge hold er kommet elendigt ind i forårssæsonen med hver to nederlag, hvilket placerer dem som nummer hhv. 16 og 17. For Nürnberg var effekten ved at udskifte Robert Klauss med Markus Weinzierl særdeles kortvarig, men hos Regensburg, hvor Andreas Albershar mistet sin stamplads, ser det næsten værre ud. ”Die Jahn-Elf” vandt således sidst en kamp i runde 13. Den stime forværrer Nürnberg.
Bulibolds tip: 1. FC Nürnberg-Jahn Regensburg 2-0

 

FC Heidenheim-HSV – lørdag kl. 20.30
Rundens ”Knüller”, hvor nummer to tager imod nummer tre. HSV vandt næsten problemfrit forårets to første kampe – senest en 2-0-sejr i Rostock, hvor hamburgerne profiterede at et rødt kort til hjemmeholdets Damian Rossbach. Heidenheim derimod tabte højst overraskende med 2-0 i Braunschweig, og det ligner sidste chance, hvis de vil udfordre HSV i kampen om direkte oprykning.
Jeg tror, Hamburgerne sætter Heidenheim på plads.
Bulibolds tip: FC Heidenheim-HSV 0-2

 

Fortuna Düsseldorf-SV Sandhausen – søndag kl. 13.30
Søndagens første opgør minder meget om det, som Kiel og Magdeburg spiller lørdag. Et hjemmehold, der lige knap er gode nok til at spille med om oprykning, mod et hold der har kniven på struben i bunden. Düsseldorf fik ikke et ben til jorden i Paderborn, og Sandhausen kunne som ventet intet stille op mod duksene fra Darmstadt. Her sikrer de sig dog tre vigtige point i kampen mod nedrykningen.
Bulibolds tip: Fortuna Düsseldorf-SV Sandhausen 1-3

 

FC St. Pauli-1. FC Kaiserslautern – søndag kl. 13.30
Det er to af ligaens mest formstærke mandskaber, der sætter hinanden stævne søndag eftermiddag på Millerntor. St. Pauli fulgte sejren i Nürnberg op med en mindst lige så vigtig en af slagsen over Hannover. Her udmærkede især hjemmeholdets australier Connor Metcalfe sig med et klassemål til 2-0. Senere snuppede VAR endda hans scoring til 3-0 pga. off-side.
Bulibolds tip: FC St Pauli-1. FC Kaiserslautern 1-1

 

Darmstadt 98-Eintracht Braunschweig – søndag kl. 13.30
Hjemmeholdet fortsætter bare med at vinde deres kampe, og det ligner en stensikker oprykning. Braunschweig vandt på to sene mål en imponerende sejr hjemme over Heidenheim, men jeg har svært ved at se dem stikke en kæp i Darmstadt hjul.
Bulibolds tip: Darmstadt 98-Eintracht Braunschweig 2-0

 

Topscorerlisten i 2. Bundesliga

Kun Kaiserslauterns Terrence Boyd gjorde for alvor opmærksom på sig selv blandt ligaens skarpeste skytter. Han er nu oppe på en samlet andenplads med ti træffere. Førstepladsen indtages således fortsat af Robert Glatzel med 13 mål.

3. Liga

Jeg tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at den første oprykker er fundet. Elversberg vandt således med hele 4-0 ude i lokalopgøret mod ligaens nummer fire Saarbrücken, der nu har hele 14 point op til førerholdet. 1860 kom pointmæssigt tilbage på sporet via 2-2 ude mod Oldenburg, mens nummer to Wehen skuffende måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Victoria Köln. Ellers er det værd at bemærke, at Dynamo Dresden slog bundholdet Halle med hele 7-1. Dynamoerne er inde i en god stime og med kun 3 point op til Saarbrücken, kan de sagtens komme til at blande sig kampen om oprykning. Ingolstadt med Tobias Bech ombord i alle 90 minutter skuffede derimod igen, da de tabte 1-2 hjemme til BVB´s andethold, der i øvrigt har fyret sin træner.

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

You may also like
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23
Andreas Albers og St. Pauli kan rykke op på Volksparkstadion: – Det kunne ikke være skrevet bedre