Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til 14. spillerunde i 2. Bundesliga: Nur der HSV?
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 14. spillerunde i 2. Bundesliga: Nur der HSV?
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV

Nu er det slut!!! Jeg kommer aldrig til igen at tage noget for givet, når det gælder HSV. Bedst som man tror, at klubben er på vej tilbage til Bundesligaen, så render de ind i en ny formkrise, der foreløbig kulminerede med nederlaget hjemme til bundproppen fra Magdeburg, og nu skal de endda møde Paderborn ude.
Til hamburgernes held, så var Heidenheim det eneste af topholdene, der vandt deres kamp, men det er jo netop i sådan en runde, at man skal slå til.

I bunden fik Bielefeld den forventede sejr mod St. Pauli og overlod dermed sidstepladsen til Fürth. Endelig så blev Andreas Albers igen matchvinder for Regensburg.
Velkommen til optakten til 14. spillerunde i verdens bedste næstbedste liga.

1. FC Magdeburg-FC Heidenheim – fredag kl. 18.30
Vi lægger ud med en kamp, der er særdeles vigtig for begge mandskaber. Magdeburg vandt højst overraskende ude mod HSV og klatrede over stregen, mens Heidenheim ingen problemer havde med at slå Fürth hjemme og nu for alvor puster HSV i nakken. Topholdet tager pointene her.
Bulibolds tip: 1. FC Magdeburg-FC Heidenheim 0-2

Greuter Fürth-Arminia Bielefeld – fredag kl. 18.30
Kun ét point adskiller de to hold, der indtager ligaens to nederste pladser. Fürth fik høvl i Heidenheim, mens Bielefeld fik en smule tro på tingene via deres flotte hjemmesejr mod St. Pauli. Fürth spiller stort set altid uafgjort hjemme og således også denne gang.
Bulibolds tip: Greuter Fürth-Arminia Bielefeld 1-1

1. FC Kaiserslautern-1. FC Nürnberg – lørdag kl. 13.00
K´lautern kom tilbage på sporet via en flot sejr i Rostock, hvor Terrence Boyd afgjorde tingene med sine to mål. Nürnberg fik point for anden runde i træk, men kom ikke ud over en 0-0 remis hjemme mod Hannover. Kaiserslautern snupper en smal sejr i mødet mellem de to tidligere mesterklubber.
Bulibolds tip: 1. FC Kaiserslautern-1. FC Nürnberg 1-0

Jahn Regensburg-Hansa Rostock – lørdag kl. 13.00
Danske Andreas Albers tog endnu engang overskrifterne, da han med sit mål til 2-1 sikrede Regensburg en vital sejr over Sandhausen. Evigt udesvage Hansa skuffede hjemme mod K´lautern og kan nok ikke bremse Regensburgs danske angriber.
Bulibolds tip: Jahn Regensburg-Hansa Rostock 3-0

Holstein Kiel-Fortuna Düsseldorf – lørdag kl. 13.00
Det er nummer syv, der tager imod nummer seks i dette subtop-opgør. Kiel fik et flot point med fra Darmstadt, mens Düsseldorf vandt en sikker sejr ude over et ellers formstærkt KSC-hold. Svenske Kristoffer Peterson blev ved den lejlighed dobbelt målscorer og må således være i form. Det samme er hjemmeholdets Steven Skrzybski, så det lugter lidt af uafgjort i Kiel.
Bulibolds tip: Holstein Kiel-Fortuna Düsseldorf 2-2

St Pauli-Darmstadt 98 – lørdag kl. 20.30
St. Pauli gik, som jeg forventede det, ned i Bielefeld, og kigger man på tabellen, så kan modstanden vel næppe være sværere end i form af Darmstadt. ”Die Kiezkicker” har det dog med at hive et godt resultat op af posen, især når kampene foregår på Millerntor. Jeg tror godt, at hamburgerne kan stjæle et point fra topholdet.
Bulibolds tip: FC St Pauli-Darmstadt 98 2-2

SV Sandhausen-Eintracht Braunschweig – søndag kl. 13.30
Efter en mildest talt elendig start har Braunschweig virkelig fået vind i sejlene. Senest blev det til et point hjemme mod et af topholdene. Nu går turen dog til Sandhausen, der godt ved, at skal de overleve, så bliver det via kampene hjemme på Stadium am Hardtwald. Jeg tror, Braunschweig kommer ned på jorden igen.
Bulibolds tip: SV Sandhausen-Eintracht Braunschweig 2-0

SV Paderborn 07-HSV – søndag kl. 13.30
Nur der HSV! Kun HSV kan gang på gang f***e en så fordelagtig position op. Egentlig troede jeg, at det pointtab mod K´lautern, som holdet røg ind for et par uger siden, var en enlig svale, men er det mon endnu værre?
Noget kunne tyde på det, da ”Die Rothosen” kun har hentet et point i de sidste tre kampe samt tabt med 4-0 til Leipzig i pokalturneringen. Man kan derfor med rette spørge, hvor dybt sporene fra ”de forbandede fem år” i 2. Bundesliga stikker i klubben.
På søndag skal holdet op mod et Paderborn mandskab, der slog Werder ud af pokalen og som har hentet syv ud af ni mulige point i de seneste tre kampe. Det kan sagtens gå fra slemt til endnu værre for HSV.
Bulibolds tip: SV Paderborn 07-HSV 3-0

Hannover 96-Karlsruher SC – søndag kl. 13.30
Hannover ligger fortsat som førsteudfordrer til top-4. Det blev godt nok kun til et enkelt point i sidste runde, men når det blev hentet i Nürnberg, så er det vist ok.
KSC tabte skuffende hjemme til Düsseldorf i en kamp, hvor Mikkel Kaufmann fik det sidste kvarter på banen. Det bliver ikke spor bedre mod Hannover.
Bulibolds tip: Hannover 96-Karlsruher SC 3-0

Topscorerlisten

Kiels angriber med det halsbrækkende efternavn Steven Skrzybski kom endnu engang på tavlen i runde 13 og fører topscorerlisten med ni mål. Tre spillere deler andenpladsen med syv træffere – bl.a. K`lauterns Terrence Boyd, der som nævnt to scorede to gange i weekenden.
Andreas Albers er nu oppe på en delt tredjeplads med sine seks mål og kan virkelig lægge på i hjemmekampen mod Rostock.

3. Liga

Både Elversberg og 1860 vandt deres kampe i weekenden, og da sidstnævnte hjemme slot Wehen, kunne Ingolstadt via en 3-0-sejr ude over Oldenburg gå forbi Wehen og op på tredjepladsen. Dynamo Dresdens drømme om et hurtigt retur til 2. Bundesliga led et knæk, da holdet hjemme tabte 1-2 til Saarbrücken, der dermed melder sig ind i topkampen igen.
I bunden tabte nedrykkerne fra Aue igen, og de holder dermed kun Bayreyth bag sig.

 

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?