Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til 13. spillerunde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV? - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 13. spillerunde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV?
HSV, Højdepunkter, Optakt, Hamburger SV

Så kender vi HSV igen. Ligaens duks fik ørerne i maskinen hos bysbørnene og røg ned på 3. pladsen. Andreas Albers imponerede med endnu en ”Doppeltpack”, og så vandt Nürnberg endelig igen, mens bunden er ved at sætte sig.
Velkommen til optakten til runde 13 i verdens bedste næstbedste liga.

Hansa Rostock-1. FC Kaiserslautern – fredag kl. 18.30
Rostock sikrede sig et vigtigt point ude mod Fürth, da Ryan Malone udlignede for ”Die Koggen” i 3. minuts overtid ved at score på et tvivlsomt straffespark. Hansa havde endda spillet i undertal siden John Verhoeks andet gule kort i det 62. minut.
Det, de Røde djævle fra K´lautern leverede, var en pivringe og uengageret indsats i hjemmekampen mod Regensburg. Her kommer de på tavlen igen.
Bulibolds tip: Hansa Rostock-1. FC Kaiserslautern 2-2

 

Darmstadt 98-Holstein Kiel – fredag kl. 18.30
Darmstadt vandt den ikke helt lette udekamp mod KSC og er med HSV´s nederlag ligaens nye ”Spitzenreiter”. Kiel vandt mindst lige så imponerende hjemmekampen mod Heidenheim og sniger sig stille og roligt ind på topholdene, selv om der stadig er seks point op til HSV på tredjepladsen. Darmstadt vinder igen.
Bulibolds tip: Darmstadt 98-Holstein Kiel 3-1

 

Eintracht Braunschweig-SC Paderborn 07 – lørdag kl. 13.00
To hold der begge kommer med friske sejre i bagagen. Braunschweig vandt en uhyre vigtig sejr ude over Magdeburg, mens Paderborn uden problemer vandt med 3-0 hjemme mod Sandhausen og endda rykkede op på andenpladsen. Paderborn vinder en smal sejr i Niedersachsen.
Bulibolds tip: Eintracht Braunschweig-SC Paderborn 07 1-2

 

Jahn Regensburg-SV Sandhausen – lørdag kl. 13.00
Andreas Albers blev kampens store profil, da Regensburg hentede tre vigtige point på Betzenberg. Den danske angriber får her muligheden for at score yderligere, når udesvage Sandhausen kommer på besøg. Regensburg vinder en klar sejr.
Bulibolds tip: Jahn Regensburg-SV Sandhausen 3-0

 

FC Nürnberg-Hannover 96 – lørdag kl. 13.00Nürnbergs nye træner Markus Weinzierl hentede sin første sejr til ”Der Club”, da Nürnberg vandt på en svær udebane i Düsseldorf. Her får frankerne besøg af Hannover, der vandt en sikker sejr hjemme over Bielefeld, men som nok kommer til kort i dette opgør.
Bulibolds tip: 1. FC Nürnberg-Hannover 96 2-0

 

Arminia Bielefeld-FC St Pauli – lørdag kl. 20.30
Die Ostwestfahlen fra Bielefeld er sammen med Magdeburg ligaens mest elendige hold. Her får nedrykkerne fra Bundesligaen dog muligheden for at sætte tre point på kontoen, når kronisk ustabile St Pauli kommer på besøg. Jeg kan sagtens se ”Die Kietzkicker” tabe denne kamp trods den imponerende skalp, som de hentede i sidste weekends Hamburger Stadtderby.
Bulibolds tip: Arminia Bielefeld-FC St Pauli 2-1

 

Karlsruher SC-Fortuna Düsseldorf – søndag kl. 13.30 
Begge hold skuffede senest, og det ligner, at de begge hverken kan nå det ene eller risikere det andet i den resterende del af sæsonen. Düsseldorf er dog så elendige på udebane, så KSC snupper de tre point.
Bulibolds tip: Karlsruher SC-Fortuna Düsseldorf 2-1

 

FC Heidenheim-Greuter Fürth – søndag kl. 13.30
Endnu to hold, der ikke rigtig leverede i sidste weekend. Heidenheim tabte for blot anden gang i Kiel, mens Fürth som nævnt smed sejren mod Hansas ti mænd i overtiden. Heidenheim er favorit men det er ligaens remis eksperter, der kommer på besøg.
Bulibolds tip: FC Heidenheim-Greuter Fürth 2-2  

 

HSV-1. FC Magdeburg – søndag kl. 13.30 
Av, av og atter av HSV. Den må have gjort ondt. At gå ind i lokalopgøret som kæmpe favoritter og så få en snitter på 3-0, der oven i købet betød, at holdet gled ned på 3. pladsen.
HSV startede ellers fint på Millerntor, men da Sebastian Schonlau tog nødbremsen i brug efter en halv times spil, da en St Pauli spiller var alene igennem, skiftede kampen karakter, og St Pauli så sig aldrig tilbage.
Her får hamburgerne en fin mulighed for at revanchere sig, når et af ligaens dårligste hold kigger forbi. Spørgsmålet er bare, om sporene fra fortiden sætter sig hos ”Die Rothosen”? Jeg tror dog, at HSV kommer op på hesten og vinder en klar sejr.
Bulibolds tip: HSV-1. FC Magdeburg 5-0   

Topscorerlisten

Ny mand i front er Kiels Steven Skrzybski,, der med to mål mod Heidenheim gik forbi Robert Glatzel. HSV Spilleren fik endda selskab på andenpladsen af Paderborns Marvin Pieringer. Andreas Albers er nu oppe på i alt fem scoringer.

3. Liga

Det var ”business as usual”, da begge tophold i Tysklands 3. bedste række vandt sikre udesejre.
Hos forfølgerne vandt Ingolstadt en sikker 3-1-sejr hjemme over Meppen, uden at Tobias Bech kom på tavlen. Ingolstadt ligger dermed stadig lunt i svinget til kampen om tredjepladsen, men kan dog blive overhalet af Wehen, når de spiller rundens sidste kamp mod Oldenburg.

 

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?