Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: 1. FC Köln – FC Bayern München - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: 1. FC Köln – FC Bayern München

Optakt: 1. FC Köln – FC Bayern München

I starten af sæsonen var Köln et hold, som alle andre hold i ligaen slog, men siden de fyrede Achim Beierlorzer og ansatte den tidligere HSV-træner Markus Gisdol, er ”die Geiβböcke” blevet et hold, som selv Bayern München kan få problemer mod.

Kampfakta:

Spillested: Rhein-Energie-Stadion
Dommer: Felix Zwayer
Kamptidspunkt: Søndag 15:30
TV: TV3 MAX

Holdnyt:

1. FC Köln:

Sidste søndag var flere områder i Nord- og Centraleuropa ramt af stormvej, hvilket bl.a. gjorde, at flere fodboldkampe blev udsat heriblandt Rheinderbyet mellem Gladbach og Köln. Kampen er sat til at blive spillet onsdag den 11. marts.

Med en friweekend i sidste spillerunde bør Köln være fuldstændig friske til søndagens brag. Det er altid en af sæsonens højdepunkter for hvert et Bundesliga-hold, når mægtige Bayern München kommer på besøg, men for Köln bør der være mere i det end bare oplevelsen.

Markus Gisdol har haft fem hjemmekamp indtil videre, og han har gjort Rhein-Energie-Stadion til lidt af et fort i disse kampe. Han har hentet 13 point ud af 15 mulige, hvor det eneste pointtab var hans hjemmebanedebut mod Augsburg, hvor de spillede 1-1. Han har vundet sine sidste fire hjemmekampe, hvor bl.a. Leverkusen er blevet nedlagt.

Bayern er måske lige niveauet over de hold, Köln har slået på det seneste, men det bliver ikke en let opgave for sydtyskerne.

FC Bayern München:

Bayern missede i sidste runde muligheden for at overtage Bundesligaens førsteplads, da de i topkampen mod RB Leipzig spillede 0-0. Med blot et enkelt point op til ”die Roten Bullen” virker de dog nok stadig som favoritter til at vinde titlen.

Det gør de specielt, fordi de er kommet rigtig godt i gang med ”Rückrunden”. En ting er, at de har vundet alle deres kampe på nær den mod Leipzig, men de har også leveret nogle rigtig flotte præstationer. De har leveret nogle af de præstationer, der gør, at man ikke rigtig kan se, hvilke af de andre hold, der skulle stoppe dem.

I onsdags måtte Alphonso Davies udgå fra holdets træning, da han havde nogle problemer med anklen, men han burde dog være klar til søndagens træning. De to franskmænd Kingsley Coman og Lucas Hernandez er ved at komme tilbage fra deres skader, men de er dog begge endnu ikke klar til at indgå i start-elleveren.

Det forventes, at de begge er på bænken mod Köln. Niklas Süle, Javi Martinez og Ivan Perisic sidder ude med skader til søndagens kamp. Der er dog positive nyheder at berette angående Süle, der forventes at kunne begynde løbetræning i næste uge efter sin korsbåndsskade.

Bud på startopstillinger:

Köln: Horn; Ehizibue, Bornauw, Czichos, Katterbach; Skhiri, Hector; Drexler, Uth, Jakobs; Cordoba

Bayern München: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Kimmich, Thiago; Gnabry, Lewandowski, Müller

Dom:

Den her kamp er faktisk lidt sværere at spå om, end man skulle tro. Det er to hold, der i god form, og Kölns hjemmebane har på det seneste været utrolig stærk. Det er svært at forestille sig, at Köln skulle være i stand til at tage point fra et formstærkt Bayern-hold, men det tror vi alligevel, de gør. Vi tror, at kampen ender 1-1.

Foto: fc.de

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!